Hvordan Man Pakker Bandager

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Pakker Bandager
Hvordan Man Pakker Bandager

Video: Hvordan Man Pakker Bandager

Video: Hvordan Man Pakker Bandager
Video: Sådan lægger du bandager 2024, April
Anonim

Hvis du spiller sport, er du sandsynligvis bekendt med en så almindelig skade for atleter som en muskel- eller senestamme. Med en let strækning kan du bruge en elastisk bandage til at normalisere senen og fjerne strækningen. Men først er det stadig værd at sørge for, at hvis du har noget mere seriøst end en simpel forvridning.

Sådan pakker du bandager
Sådan pakker du bandager

Er det nødvendigt

elastisk bandage

Instruktioner

Trin 1

Tag en behagelig position, så alle muskler er afslappede, den sårede sene er ikke i spænding.

Trin 2

Hold den ene ende af bandagen mellem tæerne og anklen med din hånd. Med den anden hånd skal du på dette tidspunkt dreje et par drejninger mod vristen fra foden. Bemærk, at bandagen skal påføres lag på lag, ca. en fjerdedel af hele bredden.

Trin 3

Lås anklen, så hælen ikke er under elastikken. For at gøre dette skal du vikle bandagen med nummeret "8" omkring benet.

Trin 4

I en kryds og tværs bevægelse skal du fortsætte med at vikle bandagen omkring dit ben mod knæet.

Trin 5

Fastgør bandagen med velcro, et gips eller en metalklemme, alt afhænger af, hvilken holder du har ved hånden. Hvis der overhovedet ikke er nogen, kan du nemt undvære dem - bare pakk enden af bandagen forsigtigt ind efter at have rettet den ud. Ulempen ved en sådan fastgørelse er kun, at bandagen kan åbnes, når man går eller i direkte kontakt med tøjet. For at forhindre, at dette sker, skal du finde et alternativ, f.eks. Sy velcro til bandagen selv. Det tager ikke lang tid, men du vil føle dig meget mere selvsikker. Sørg for, at du er fortrolig med denne type bandage.

Anbefalede: