Hvordan Man Pakker En Kickboxing Bandage

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Pakker En Kickboxing Bandage
Hvordan Man Pakker En Kickboxing Bandage

Video: Hvordan Man Pakker En Kickboxing Bandage

Video: Hvordan Man Pakker En Kickboxing Bandage
Video: How to Wrap your Hands for Muay Thai, Boxing, or Kickboxing - Closed Palm Style 2024, Kan
Anonim

Kickboxing er en ret traumatisk sport. Måske er den nemmeste og mest effektive måde at beskytte dine hænder mod skader på at trykke på. Bandagerne strammer håndledets led, hvilket kan reducere antallet af skader. For begyndere er det nok at bruge elastiske bandager, der er 2,5 meter lange.

Hvordan man pakker en kickboxing bandage
Hvordan man pakker en kickboxing bandage

Instruktioner

Trin 1

Typisk sælges bandager sammenrullet med velcroen øverst og tommelfingerløkken på indersiden. For at pakke bandagen rundt om din hånd skal du folde den forskelligt. Rul bandagen ud i sin fulde længde, glat den forsigtigt og placer den, så velcrobunken er øverst, og kroge er i bunden.

Trin 2

Rul det bøjede bånd ind i en tæt rulle, og fortsæt viklingen af bandagen, træk og ret lidt ud. Når du har vridet hele bandagen, skal du placere tommelfingeren på rullen. Det anbefales at opbevare bandagen i denne form - den vil ikke slappe af under transporten og er helt klar til bandage.

Trin 3

Tag bandagen og læg løkken over tommelfingeren. Placer rullen over bagsiden af din hånd. Placer det over dit håndled og træk det let til ydersiden af din lillefinger.

Trin 4

Skub rullen mellem din ringfinger og lillefinger og peg den mod dit håndled. Sæt rundt om børsten.

Trin 5

Før bandagen fra ydersiden af dit håndled skråt mod din pegefinger. Pak fingeren, før båndet mellem den og den midterste mod håndleddet, og vikl den rundt om armen igen.

Trin 6

Pak din ringfinger. For at gøre dette skal du skubbe forbindingen mellem ham og lillefingeren, bringe den ud fra siden af langfingeren, rette den igen mod håndleddet og drej en halv omgang rundt om hånden.

Trin 7

Sæt langfingeren i, før båndet mellem den og pegepinden og før til ringfingeren. Træk båndet til bunden af tommelfingeren, og vikl det rundt om dit håndled.

Trin 8

Stræk dig mod din pegefinger, så bandagen overlapper dine knogler. Stryg under håndfladen og før den ud omkring lillefingeren. Kast over knoglerne til tommelfingeren og igen under håndfladen.

Trin 9

Sigt mod håndleddet, afvikl velcroen og fastgør det til håndleddet.

Anbefalede: