Hvad Skal Jeg Gøre For At øge Væksten?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Skal Jeg Gøre For At øge Væksten?
Hvad Skal Jeg Gøre For At øge Væksten?
Video: Hvad Skal Jeg Gøre For At øge Væksten?
Video: Danskerne skal have lov til at bestemme meget mere selv 2023, Februar
Anonim

Vækst spiller en vigtig rolle i udformningen af ​​en persons udseende. Mange mennesker er bekymrede over kort statur. Normalt er børn af kort statur ofte ofre for latterliggørelse fra jævnaldrende eller ældre børn. Det kan også ske, at selv attraktive eller talentfulde mennesker falder ud af syne, hvis de er under gennemsnitshøjden. Det kan ikke benægtes, at høje mennesker ofte overtager opmærksomheden ved forskellige begivenheder. Men rolig, der er måder at øge din højde på.

Hvad skal jeg gøre for at øge væksten?
Hvad skal jeg gøre for at øge væksten?

god drøm

Forskere hævder, at den menneskelige krop vokser og regenererer væv under søvn. Derfor er søvn og hvile vigtige aspekter for en voksende krop. Det er bevist, at væksthormon produceres i kroppen under dyb søvn. Derfor skal voksende børn og unge sove 8-11 timer hver nat for at nå deres maksimale højde.

Øvelser for at øge væksten

En anden måde at øge din højde på er at være fysisk aktiv som barn. Dette kan opnås gennem regelmæssig motion og sport. Når en person er fysisk aktiv, har kroppen brug for flere næringsstoffer. Deres regelmæssige indtag forbedrer ernæring og fører til dannelsen af ​​den nødvendige vækst. God træning til vækst: Svømning, fodbold, aerobic, basketball, tennis eller stretching.

Du kan citere visse øvelser for at øge højden: hængende på en vandret bjælke. Det øger højden til 3-5 cm. Vækst skyldes, at hængningen strækker den nedre del af kroppen. Hæng i 20-30 sekunder dagligt og gør øvelsen i 2-3 sæt.

Træn "svømning over land". Denne øvelse giver dig mulighed for at fokusere på lænden. Motion teknik: ligge på din mave. Kroppen skal strækkes helt ud. Stræk armene ud foran dig. Palmerne vender nedad. Løft din venstre hånd højere end din højre, og løft samtidig dit højre ben så højt som muligt, lad dit venstre ben være på gulvet. Hold denne stilling i 4-5 sekunder. Løft derefter din anden arm og andet ben, og gentag øvelsen.

Hæver bækkenet fra gulvet. Denne øvelse er meget enkel, og mens du gør det, kan du mærke en strækning i den øvre og nedre ryg og i hofterne. Teknik: læg dig på ryggen, læg dine arme og skuldre komfortabelt på gulvet. Bøj dine knæ og bring dine fødder så tæt på din bagdel som muligt. Dernæst bøjes på en sådan måde, at bækkenet hæver sig. Hold i denne position i 20 sekunder. Gentag øvelsen 10-15 gange.

Fødevarer til at øge væksten

Motion og lang søvn er ikke nok til at øge højden. Du skal tilføje vigtige næringsstoffer som D-vitamin og protein til din kost. De fremskynder produktionen af ​​væksthormoner og fremmer korrekt udvikling af tænder og knogler. Dette vitamin findes i kød, ost, æggehvider.

Zink. Det er nyttigt for børn, da det forhindrer forstyrret vækst. Fødevarer, der indeholder zink, er chokolade, jordnødder, æg, asparges og andre.

Kalk. Det fremmer knoglevækst og udvikling. Store mængder calcium findes i mejeriprodukter og grøntsager.

Mineraler, vitaminer og kulhydrater. For en afbalanceret diæt skal du omfatte mælk, æg, havregryn, sojabønner, frugt og grøntsager.

Populær af emne.