Hvad Er Bedre At Drikke I "gyngestolen"

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Bedre At Drikke I "gyngestolen"
Hvad Er Bedre At Drikke I "gyngestolen"

Video: Hvad Er Bedre At Drikke I "gyngestolen"

Video: If You Feel Lost At 29, Don’t Worry - Jordan Peterson Method 2022, December
Anonim

Når du er i gymnastiksalen for første gang, kan du blive forvirret. Det er nødvendigt at udføre den ene gentagelse efter den anden, følg instruktionerne fra underviseren eller det fundne program. Tørst i pausen. Hvad du drikker kan påvirke løbet af din træning og dens resultater.

Hvad er bedre at drikke i
Hvad er bedre at drikke i

Specialdrikke

Taurindrikke kan tilføje energi til dine handlinger. Taurin er en vital aminosyre, der hjælper med at fremskynde proteinsyntese og dermed væksten af ​​muskelceller i kroppen. Taurindrikke giver dig mulighed for at sætte scenen for et højt proteinindtag (ikke 2, men 3-4 gram pr. Pund krop). Taurin har også kontraindikationer, det anbefales at konsultere en læge, inden du bruger det.

Isotoniske drikkevarer er en anden vigtig gruppe af specialiserede sportsdrikke. De består som regel af tre komponenter: vand, en kulhydratblanding og salte, der fungerer som en elektrolyt. De kan fremskynde stofskiftet og fremskynde alle livsprocesser, give et "eksplosivt boost" i træning og fremme muskelvækst ved at fremskynde restitutionen. Imidlertid har de også kontraindikationer. For det første kan mennesker med svag emalje beskadige deres tænder. Det er bedre for dem at drikke isotoniske drikke gennem et sugerør. For det andet, hvis du bruger isotonik i store mængder, er krænkelser af det arterielle, kardiovaskulære system og søvnforstyrrelser mulige. Alle indikationer og doser er angivet på etiketten til sportsdrik.

Koffein

Det er bedre ikke at drikke kaffe selv - det hjælper med at reducere stofskiftet. Der er dog mange koffeinbaserede drikkevarer til rådighed, der kan give din morgen træning.

Pu-erh (imperial te) er en ret ekstravagant drink til sports træning. Det kan dog hjælpe med at fjerne skadelige stoffer i perioden med forbrænding af fedt og få muskelmasse. Hvis du har en sportsdiæt rig på stoffer opnået som et resultat af genteknologi (vindere, fedtforbrændere), vil pu-erh give dig mulighed for at fjerne "affaldsprodukter" fra kroppen.

Grøn te kan reducere sult, hvilket kan være nyttigt under "tørring" -fasen, men helt uacceptabelt for at få muskelmasse.

Vand med honning

Sammensætningen af ​​vand med honning er en kulhydratblanding med lav koncentration. Naturlige sukkerarter (fruktose og glukose) kan have en positiv effekt på hjernens funktion og motivation. Derudover bidrager selve smagen af ​​honningblandingen til et godt humør, en positiv ladning for arbejde.

Protein ryster

Blivende bodybuildere starter ofte en sportsdiæt ved at købe store mængder protein og indtage proteinblandinger flere gange. Der er dog en grænse for alt: proteinassimilering har strenge grænser. Det tilrådes at drikke en proteinshake ikke i begyndelsen af ​​en træning, når kroppen har brug for energi, men i slutningen, når der kræves protein for at skabe cellulære forbindelser i beskadigede muskler.

Populær af emne.