Bodyflex: åndedrætsøvelser For Vægttab

Indholdsfortegnelse:

Bodyflex: åndedrætsøvelser For Vægttab
Bodyflex: åndedrætsøvelser For Vægttab
Video: Bodyflex: åndedrætsøvelser For Vægttab
Video: Lungeforeningens åndedrætsøvelse 1 2023, Februar
Anonim

Bodyflex er et system med vejrtrækning og fysisk træning, der giver dig mulighed for at maksimere mætningen af ​​blodet med ilt, på grund af hvilket fedt hurtigt forbrændes, og kroppen får normale volumener.

Bodyflex: åndedrætsøvelser for vægttab
Bodyflex: åndedrætsøvelser for vægttab

Åndedræts teknik bodyflex

Det er umuligt at lave body flex-gymnastik uden at beherske en særlig vejrtrækningsteknik, som har fem faser. Den første består af udånding af al luft gennem munden. Den næste er fra en hurtig og skarp indånding gennem næsen, som vil fylde lungerne med luft så meget som muligt. Dette suk er kendetegnet ved støj. Efter indånding er du nødt til at lukke dine læber, åbne dem og foretage en skarp udånding gennem munden, mens du strammer dine mavemuskler. Udånding er den tredje fase, som skal ledsages af en hvæsende lyd af luft, der kommer ud af lungerne. På det fjerde trin skal du holde vejret og trække dybt ind i din mave, som som sådan skal trækkes under ribbenene. I denne position skal du tælle til 10 og gå til den sidste femte fase - inhalere og slappe af din mave.

I begyndelsen af ​​mestring af gymnastik vil det være ret svært at holde vejret i 10 tællinger, så i denne periode er det bedre at begrænse dig selv til et antal på 3 til 5.

Ved at øve kropsbøjning forbrænder du kropsfedt, styrker musklerne og forbedrer kroppens generelle tilstand. Derudover har vejrtrækningsøvelser en gavnlig effekt på hudens tilstand, den bliver mere elastisk og glat.

Bodyflex træningskompleks

Når du har lært at trække vejret korrekt, skal du begynde at kombinere vejrtrækning med fysisk aktivitet. Med tiden vil et kompleks af åndedrætsøvelser tage dig 20-25 minutter, og effekten vil være synlig efter en uges daglig træning.

Øvelse nr. 1. Kom på alle fire, hvil dine håndflader og knæ på gulvet, løft hovedet og se foran dig. I denne position skal du trække vejret. Gentag øvelsen 2-3 gange.

Øvelse nummer 2. Læg på ryggen, hæv dine ben i en vinkel på 90 grader, peg tæerne mod dig og tag fat i dine kalve med dine hænder. Løft ikke dit hoved og skuldre fra gulvet. Træk dine ben mod dig, mens du holder vejret. Gå derefter tilbage til startpositionen. Gentag 2-3 gange.

Øvelse nummer 3. Kom på alle fire, sænk hovedet og stræk dit venstre ben tilbage, tag en vejrtrækningsøvelse. Mens du holder vejret, skal du stramme din bagdel og trække dit ben så højt som muligt. Gå tilbage til startpositionen, gentag derefter øvelsen med højre ben. Lav 2-3 reps for hvert ben.

Øvelse nummer 4. Kom på alle fire, sænk hovedet ned og tag dit venstre ben til siden. Lav nu en åndedrætsøvelse, hold vejret, løft dit bortførte ben op. Gå tilbage til startpositionen og gentag dette med det andet ben. For hvert ben skal du udføre 2-3 gentagelser.

Øvelse nummer 5. Læg på gulvet, træk dine ben sammen og stræk dig, læg dine hænder, håndfladerne ned, under din bagdel. Hovedet og lænden skal ikke komme ud af gulvet. Foretag nu en åndedrætsøvelse, og hold dine ben sammen 10 centimeter over gulvet. Træk i sokkerne og sving dine ben et par brede, som et saks. Vend tilbage til startpositionen, gentag derefter øvelsen 2 gange til.

Øvelse nummer 6. Sid på gulvet og spred dine lige ben vidt. Placer dine håndflader på gulvet bag din krop. Lav en åndedrætsøvelse, og hold dine hænder på gulvet foran dig, mens du tager "skridt" med fingrene til dine hæle. Tag derefter startpositionen og gentag øvelsen 2 gange.

Øvelse nummer 7. Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Udfør åndedrætsøvelsen, og bring dine hænder tilbage, håndfladerne op på det fjerde trin. Vend derefter tilbage til startpositionen, gentag 2-3 gange.

Det er bedre at gøre body flex tidligt om morgenen før morgenmaden. Træning holder dig energisk resten af ​​dagen.

Hvem har ikke lov til at gøre body flex

Bodyflex er kontraindiceret ved hypertension, iskæmi, takykardi, bradykardi, epilepsi.Du kan ikke udføre åndedrætsøvelser under graviditeten, da livmodertonen på grund af træning kan stige.

Det er forbudt at øve body flex for patienter med lungebetændelse og tuberkulose såvel som efter operationer og alvorlige kvæstelser. Under forkølelse og infektionssygdomme tilrådes det kun at begrænse dig til åndedrætsøvelser uden fysisk anstrengelse.

Resultaterne af gymnastik kan påvirkes ved at tage visse lægemidler. For eksempel orale svangerskabsforebyggende midler eller skjoldbruskkirtelmedicin. Dette skyldes, at de bremser stofskiftet.

Ernæring under kropsbøjning

Bodyflex vejrtrækningsøvelser er meget populære på grund af deres enkelhed såvel som på grund af de fremragende resultater, der er mulige selv uden slankekure. Det er muligt at tabe sig med bodyflex uden diætbegrænsninger. Du kan spise enhver mad i normale portioner og stadig være i form. Selvfølgelig betyder det ikke, at du kan fylde en umålt mængde mad i dig selv. Du skal bare spise normalt uden overspisning og underernæring, med fokus på sund kost, men ikke nægte dig selv et stykke chokolade eller din yndlingskage.

Populær af emne.