Åndedrætsøvelser For Vægttab

Åndedrætsøvelser For Vægttab
Åndedrætsøvelser For Vægttab

Video: Åndedrætsøvelser For Vægttab

Video: Åndedrætsøvelser For Vægttab
Video: Vejrtrækningsøvelse for angst 2024, Kan
Anonim

Åndedrætsgymnastik hjælper med at mætte kroppen med ilt, hvilket forbedrer alle organers funktion markant. Metabolisme accelereres, og overskydende væske såvel som akkumulerede toksiner begynder at komme hurtigere ud.

Åndedrætsøvelser for vægttab
Åndedrætsøvelser for vægttab

Når du laver åndedrætsøvelser, er der en sådan bivirkning som nedsat appetit. Dette er det første, omend frygtsomme, men lille skridt på vej mod en ideel figur. Og hvis vi tager højde for det faktum, at det anbefales at udføre sådanne øvelser tre gange om dagen, reduceres mængden af mad, der indtages ved hvert måltid, betydeligt.

Åndedrætsgymnastik har en række kontraindikationer. Mennesker med lungesygdom, forkølelse, feber, rygproblemer og generel svaghed er bedre at undgå motion.

Åndedrætsgymnastikøvelser har flere sværhedsgrader. For dem der lige er begyndt at mestre denne teknik, anbefales det at starte med enkle muligheder, der gradvis komplicerer træningen. Det er bedst at træne enten udendørs eller i et godt ventileret område. Alle øvelser skal udføres langsomt, inhalere dybt, mens du arbejder med mave og bryst.

Den første øvelse, der passer til begyndere, skal gøres som følger. Stå lige, armene roligt langs kroppen, benene let fra hinanden. Træk vejret dybt, tæl mentalt til 4, hold derefter vejret i 4 tællinger og ån ud til 4 tællinger. Gentag øvelsen 10-15 gange. I dette tilfælde er det nødvendigt at overvåge mavemuskulaturens arbejde. De skal være involveret.

Den næste øvelse ændres ikke ved den næste øvelse. Nu skal du trække din mave ind så meget som muligt og trække vejret dybt. Luk derefter læberne tæt og ryk, gør en indsats, lav små udåndinger. I dette tilfælde skal mavemusklerne konstant arbejde: belast og slap af. Udfør øvelsen hver dag mindst 10-15 gange.

Du har brug for en stol til den tredje øvelse. Du skal sidde på det, mens ryggen er lige, dine fødder ligger på gulvet, og dine knæ danner en vinkel på 90 grader. Dernæst skal du trække vejret ind og ud, men kun arbejde med maven, konstant anstrenge og slappe af pressen. Det er værd at starte med 5-10 gentagelser, der gradvist øges op til 30 gange.

Nu skal du sidde på gulvet. Læg på ryggen, bøj dine ben på knæene, fødderne presset godt mod gulvets overflade. Placer håndfladen på højre hånd på maven og venstre håndflade på brystet. Ved indånding skal du trykke let på maven og på udåndingen på brystet. Gentag øvelsen 8-10 gange.

Når alle øvelserne er færdige, skal du stå oprejst, trække vejret langsomt, mens du løfter hænderne op. Udånder - sænk dine hænder. Dette vil være en slags træk efter træning.

Med den daglige øvelse af åndedrætsøvelser kan de første resultater ses på en måned.

Ovenstående øvelser er, hvad du skal lære først og fremmest for folk, der ønsker at tabe sig ved hjælp af åndedrætsøvelser. Da kroppen vænner sig til træning, anbefales det at tilføje nye øvelser til komplekset. Og overvåg også ernæring. Hvis du spiser sund mad, går vægttabsprocessen hurtigere, kroppen strammer sig og får de ønskede kurver.

Anbefalede: