Sådan Styrkes Dine Skulderled

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrkes Dine Skulderled
Sådan Styrkes Dine Skulderled

Video: Sådan Styrkes Dine Skulderled

Video: Sådan Styrkes Dine Skulderled
Video: Как укрепить иммунную систему. Я приготовил кладезь витаминов. 2024, April
Anonim

Stærke skulderled er vigtige for daglige aktiviteter, især sport. Du vil være i stand til at udvikle dine deltoid- og trapezius-skuldermuskler ved konstant at øve på specifikke øvelser for dette område. Det er værd at forstå dette mere detaljeret.

Sådan styrkes dine skulderled
Sådan styrkes dine skulderled

Er det nødvendigt

  • - vægtstang
  • - håndvægte
  • - sportsuniformer
  • - vandret bænk
  • - solseng"

Instruktioner

Trin 1

Kør håndvægte, mens du står. Tag lette håndvægte op. Hvis du lige er begyndt at træne, skal de ikke være mere end 3-5 kg. Placer dine fødder lidt bredere end dine skuldre, og hold ryggen lige. Sænk dine arme med håndvægte ned. Derefter strækkes til siderne, indtil dine hænder når hageniveauet eller lidt under. Sørg for, at alle bevægelser er glatte, og at maksimal spænding i skulderbæltet opnås. Udfør denne øvelse mindre end 8-10 gange i hvert sæt.

Trin 2

Skub op. Dette er en af de klassiske øvelser, der kan give gode resultater, når de udføres korrekt. Læg på din mave med håndfladerne nede omkring skulderbredde fra hinanden. Placer tæerne på gulvet. Hold ryggen lige. Løft din krop forsigtigt fra gulvet, indtil dine arme er strakt helt ud. Gentag denne øvelse 10-20 gange. Til at begynde med kan du gøre mindre. Det er vigtigt at føle spænding og bane af bevægelse. Denne meget effektive øvelse hjælper ikke kun med at styrke skuldrene, men udvikler også bryst og ryg.

Trin 3

Træn med en vægtstang for at udvikle dine skulderled. Sid på en vandret bænk eller stol med ryg. Tag en vægtstang og hold den i skulderhøjde, sænk albuerne ned. Løft projektilet op, indtil begge arme er strakt helt ud over dit hoved. Sæt barbell tilbage til sin oprindelige position. Gentag 10 gange i et sæt.

Trin 4

Start altid med lette vægte. Forsøg ikke at tage mere end 15 kg og øg projektilet gradvist. Prøv at gøre dette hver uge. Skulderledene kan kun styrkes, hvis de føler en konstant tilstrømning af stress. Musklerne tilpasser sig let den vægt, der løftes. Overvej dette punkt. Derfor bliver du også nødt til at reducere antallet af gentagelser til 8. Dette vil være nok til en god træning.

Trin 5

Køle ned i slutningen af din træning. Lig på gulvet med din mave og tag fat i dine fødder med dine hænder. I denne position skal du vippe bevægelser frem og tilbage. Gentag dette 15-20 gange. Dette hjælper med at fastgøre skulderledene og forhindre skader.

Anbefalede: