Sådan Styrkes Ledbåndene

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrkes Ledbåndene
Sådan Styrkes Ledbåndene

Video: Sådan Styrkes Ledbåndene

Video: Sådan Styrkes Ledbåndene
Video: sådan laver du en tetreade i geogebra 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker, især ældre, lider af ledbåndskader. Disse skader kan undgås ved en omfattende forstærkning af ledbånd og sener. Vi viser dig, hvordan du kan styrke dine ledbånd, så dine ben og arme ikke svigter dig selv i alderdommen.

Sådan styrkes ledbåndene
Sådan styrkes ledbåndene

Instruktioner

Trin 1

For at styrke ledbåndene skal du udføre generelle styrkelsesøvelser og specielle øvelser med det formål at styrke individuelle ledbånd.

Trin 2

For at styrke dine armbånd skal du udføre generelle øvelser ved hjælp af en ekspander og håndvægte. Træk op på stangen, lav en håndstand, skub op fra gulvet. Alle disse øvelser styrker styrken af leddet mellem sener og periosteum og hjælper med at styrke muskel-seneknudepunktet.

Trin 3

Styr sener og ledbånd i underekstremiteterne med squats. Spring reb, gå på tæer, svøm.

Trin 4

Udfør følgende specifikke øvelser dagligt.

Stå nær en mur og læg dine hænder på den. Flyt dig så langt tilbage som muligt, så din hæl stadig kan røre gulvet. Placer din hæl godt på gulvet. Varigheden af en tilgang er fra 0,5 til 1,5 minutter. Der skal være 2-3 sådanne tilgange til hvert ben i løbet af dagen.

Stå med to fødder på gulvet og hvil din skinneben på en genstand. Tryk godt på gulvet med tæerne. Varigheden af tilgangen er den samme som i den forrige øvelse: fra 0,5 til 1,5 minutter.

Stå op på din fod og stræk den tætte elastiske gummi. Hold gummien i denne position i 10-30 sekunder. I fremtiden skal du udføre øvelsen, mens du står på det ene ben.

Stå i en stilling i bred "sakse", og hold denne position i 0,5 - 1,5 minutter. Bemærk, at dine skuldre skal trækkes tilbage, og dit bækken skal skubbes fremad. Når du forbereder dig, kan du udføre øvelsen med en bar fra en vægtstang fra 30 til 60 kg, der ligger på dine skuldre. I dette tilfælde skal træningstiden reduceres til 30 sekunder.

Hvis du regelmæssigt udfører mindst to af ovenstående øvelser, glemmer du problemer med ledbånd.

Anbefalede: