Nikita Kucherov: NHL's Stigende Stjerne

Nikita Kucherov: NHL's Stigende Stjerne
Nikita Kucherov: NHL's Stigende Stjerne

Video: Nikita Kucherov: NHL's Stigende Stjerne

Video: Nikita Kucherov: NHL's Stigende Stjerne
Video: Dirty Play and Injury - Lightning Vs Panthers - Nikita Kucherov And Mikhail Sergachev 2024, Kan
Anonim

Den russiske hockeyskole er berømt over hele verden for sine fremragende mestre i verdensklasse. Russiske hockeyspillere er forbilleder for mange uerfarne hockeyspillere både i vores land og langt uden for dets grænser.

Nikita Kucherov: NHL's stigende stjerne
Nikita Kucherov: NHL's stigende stjerne

I russisk hockey er der helt klart en kontinuitet af generationer. Sovjetunionens fremragende mestre blev erstattet af de dygtige Larionov, Fedorov, Bure og andre. År senere skinnede Kovalchuk og Datsyuk på hockeybaner, og et par år senere anerkendte verden Malkin og Ovechkin. Det er især glædeligt at indse, at nye stjerner i verdensklasse gradvist vokser i russisk hockey, hvoraf nogle allerede er i stor skala i NHL. Disse spillere inkluderer enogtyve år gamle Nikita Kucherov, der er født i Moskva.

Tilbage i 2011 blev Nikita Kucherov udarbejdet af Tampa Bay Lightning Club. Den højreorienterede angriber begyndte imidlertid kun at spille i udlandet i 2012 i en af Quebec-ligaerne. Den første sæson i NHL for Nikita startede i 2013. Kucherov spillede 52 kampe som en del af "lynet" og fik kun 18 point på mål + pasningssystemet (9 + 9). Efter den første sæson stoppede Nikita med at komme ind i basen af NHL-klubben og spillede i en anden oversøisk liga.

I den nuværende sæson 2014-2015 tog Nikita Kucherov vej til Tampa igen. Hans udseende i en af østens favoritter var ikke en ulykke, hvilket fremgår af angriberens statistik. Denne sæson er Kucherov blevet en af lederne for klubben, er blevet en integreret del af hele holdet. Kucherov har hidtil spillet alle 48 kampe i den regulære sæson og har i gennemsnit brugt cirka 16 minutter på banen. Dette tal er meget imponerende for en ung hockeyspiller.

Nikita Kucherovs statistikker er lige så gode. I 48 kampe scorede han 43 point (17 mål, 26 assists). På tidspunktet for ækvator i NHL-reguleringssæsonen deler Kucherov med sådanne indikatorer tredjepladsen i målscoreløbet blandt russiske NHL-får med Alexander Ovechkin selv (Ovi har også 43 point). Kun Evgeny Malkin og Vladimir Tarasenko har scoret flere point i øjeblikket i sæsonen.

En sådan præstation Kucherov førte til, at den unge moskovit begyndte at dukke op i "lynets" ledende led, ofte spiller Nikita i flertallet. Den unge hockeyspillers præstation er især slående, når man overvejer tilstedeværelsen af en anden fremragende snigskytte i Tampa - Stephen Stamkos. Det er glædeligt at indse, at den russiske unge hockeyspiller med en sådan fremragende canadisk angriber ikke kun gik tabt, men også begyndte at tiltrække opmærksomhed fra pressen, specialister og fans.

Det er ikke tilfældigt, at hovedtræner for Tampa forudsiger en stor hockey-fremtid for Kucherov. Mange eksperter beundrer allerede den unge spillers talent. Alt dette giver den russiske hockeyfan ret til at håbe, at Nikita Kucherov snart bliver en ægte verdensklasses hockeystjerne.

Anbefalede: