Paragliding - Fugleperspektiv

Paragliding - Fugleperspektiv
Paragliding - Fugleperspektiv

Video: Paragliding - Fugleperspektiv

Video: Paragliding - Fugleperspektiv
Video: paragliding 🪂 2024, Kan
Anonim

Paragliding er en sport, der udføres gennem paragliding. Paraglider er en vinge med et span på ti meter i form af en ellipse, der styres på grund af de linjer, der er knyttet til den. Hver slynge, der kan virke som en snor, kan rumme ca. 150-200 kg.

Paragliding - en sport med fugleperspektiv
Paragliding - en sport med fugleperspektiv

Paraglider flyver uden motor. For at stige op til himlen behøver vingen kun at fange opsamlingen, som fylder den på grund af vingen i to lag. En paraglider kan flyve på denne strøm i timevis og flyve flere kilometer. Paraglider foldes på samme måde som faldskærmen, som er praktisk at bære.

Det er værd at huske, at paragliding er en ekstrem sport, der indebærer en fare, som du altid har brug for at være forberedt på. Denne sport afhænger mere af piloten selv end af paraglideren. Det vigtigste er, hvor passende piloten vurderer situationen, hans evner, meteorologiske forhold, fordi ønsket om at erobre nye højder er for vanedannende, og du kan miste årvågenhed.

image
image

På trods af at sportsskærmflyvere når hastigheder på op til 65 km / t, bør du ikke flyve med maksimal hastighed. Den optimale paraglidinghastighed er 22 km / t. Faktum er, at flyvningen med en øget hastighed bliver så farlig som muligt, hvilket resulterer i, at vingen kan foldes, hvilket følgelig vil føre til irreversible konsekvenser.

Paragliderens hastighed skal overvåges nøje. Hvis hastigheden er lavere end den tilladte, kommer den krævede mængde stigende luft ikke under baldakinen, hvilket resulterer i, at vingen begynder at folde sig, men stadig forsøger at kompensere for den manglende strømning og bevæger sig fremad og justerer hastigheden. Dette skyldes dets fleksibilitet, men i tilfælde af foldning skal du tage kontrol og "fange" luften. I gennemsnit er lejetiden på paragliders, der flyver med en instruktør, cirka 15-20 minutter. Du kan flyve i mange kilometer - verdensrekorden blev sat til 423 kilometer.

image
image

Paragliding er en interessant og ekstrem sport, men paragliding er dyrt. Omkostningerne varierer fra 300 til 3000 euro. Denne forskel i omkostninger afhænger af producenten, vingekomponenterne og andre forbrugsvarer. Paragliderens levetid når tre år, da bløde stoffer anvendes til fremstilling af vingen til flyets lethed. Under påvirkning af sollys forringes stoffet, bliver mindre holdbart og fleksibelt.

Du bør forstå det fulde ansvar for denne sport, især hvis en paraglider ønsker at blive instruktør. I dette tilfælde vil han være ansvarlig ikke kun for sit eget liv, men også for andre menneskers liv. Det er værd at bemærke, at mange dødsfald kan undgås ved at overholde alle sikkerhedsregler.