Hvornår Starter Verdensmesterskabet I Ishockey

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Starter Verdensmesterskabet I Ishockey
Hvornår Starter Verdensmesterskabet I Ishockey

Video: Hvornår Starter Verdensmesterskabet I Ishockey

Video: Hvornår Starter Verdensmesterskabet I Ishockey
Video: Ice Hockey World Championship 2008 Final Canada-Russia 2024, April
Anonim

Verdensmesterskaberne betragtes traditionelt som den vigtigste ishockey-turnering for nationale hold under IIHF. I 2016 vil verdens førende ishockeymagter konkurrere om titlen som verdensmester i 80-årsdagen.

Hvornår starter verdensmesterskabet i ishockey 2016
Hvornår starter verdensmesterskabet i ishockey 2016

For den russiske ishockeyfan er verdensmesterskabet årets mest forventede turnering (med undtagelse af de olympiske lege, der afholdes en gang hvert fjerde år). På trods af at alle verdenshockeystjerner ikke kan deltage i verdensmesterskaberne i hockey på grund af deres engagement i NHL-slutspillet, er verdensmesterskabet traditionelt vært for mange stjerner i denne sport.

I 2016 afholdes verdensmesterskabet i ishockey i Rusland. Landets hovedstad såvel som Skt. Petersborg, en by, hvor hockey for nylig er blevet næsten den mest populære sport, er valgt som byer til det kommende verdensmesterskab.

Datering af verdensmesterskabet i ishockey i 2016

Traditionelt afholdes ishockey-verdensmesterskabet om foråret - de smukke dage i maj. På dette tidspunkt er Gagarin Cup, såvel som de vigtigste europæiske indenlandske mesterskaber, afsluttet. Verdensmesterskabet i ishockey i 2016 var ingen undtagelse - det første spil i turneringen finder sted den 6. maj. Afslutningen af verdensmesterskabet er planlagt til den 22. i samme måned.

Ishockey-verdensmesterskab 2016 Gruppeopstilling

I 2016 deltager 16 landshold i verdensmesterskabet i hockey, opdelt i to undergrupper på hver otte hold. I den første fase af turneringen spiller alle otte hold i undergrupper mod hinanden. Ifølge resultaterne af disse møder vil turnerings kvartfinalister blive bestemt.

Det russiske ishockeyland, som vært for mesterskabet, kom ind i gruppe A. De vigtigste rivaler for russerne i gruppespillet vil være hold fra Sverige, Tjekkiet og Schweiz. Den fulde liste over holdene, der deltager i gruppe A i verdensmesterskabet i ishockey 2016, er vist nedenfor.

image
image

Gruppe A-medlemmer spiller deres kampe i Moskva. I den anden undergruppe er favoritterne canadiere, amerikanere, finnere og slovakker. Gruppe B-kampe afholdes i Skt. Petersborg. Den fulde liste over medlemmer af gruppe B i det kommende verdensmesterskab i hockey er som følger:

image
image

De første kampe i verdensmesterskabet er planlagt til møder mellem landsholdene i Sverige og Letland, Canada og USA. Spil begynder den 6. maj kl. 16:15 tid i Moskva. i Moskva og Skt. Petersborg. Det russiske ishockeyhold begynder at deltage i turneringen den første dag i mesterskabet om aftenen kl. 20:15. Russernes rival er det tjekkiske hold.

Anbefalede: