Hvornår Vil Ishockey Verdensmesterskabet

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Vil Ishockey Verdensmesterskabet
Hvornår Vil Ishockey Verdensmesterskabet

Video: Hvornår Vil Ishockey Verdensmesterskabet

Video: Hvornår Vil Ishockey Verdensmesterskabet
Video: Canada vs Finland GOLD Medal Game Highlights | 2021 IIHF World Championship 2024, Kan
Anonim

Ishockey-verdensmesterskabet afholdes hvert år, hvor millioner af fans samles på stadioner og ser tv-skærme. For altid at være opmærksom på mesterskabet, skal du kende dets regler og sted.

Hvornår vil ishockey verdensmesterskabet
Hvornår vil ishockey verdensmesterskabet

Instruktioner

Trin 1

Beslutningen om mødestedet for ishockey-verdensmesterskabet er taget flere år før starten. 2012-mesterskabet blev afholdt i to lande på én gang, Sverige og Finland, mens de største værter for turneringen var finnerne. I henhold til en beslutning truffet den 8. maj 2009 i byen Bern under verdensmesterskabet i 2009 afholdes spillene fra verdensmesterskabet 2013 fra 3. til 19. maj igen i de samme lande, men denne gang vil hovedværten være Sverige. I 2012 blev det russiske hold verdensmester og vandt alle deres møder.

Trin 2

I henhold til de nuværende regler vil 14 bedste europæiske hold deltage i det næste verdensmesterskab i hockey: Landsholdene i Østrig, Hviderusland, Tyskland, Danmark, Letland, Norge, Rusland, Slovakiet, Slovenien, Finland, Frankrig, Tjekkiet, Schweiz, Sverige og to hold fra Nordamerika - landshold i Canada og USA.

Trin 3

Alle 16 hold er opdelt i to grupper. En (gruppe H) omfattede hold fra Rusland, Finland, Slovakiet, USA, Tyskland, Letland, Frankrig, Østrig. Den anden (gruppe S) inkluderer landsholdene i Tjekkiet, Sverige, Canada, Norge, Schweiz, Danmark, Hviderusland, Slovenien. Ifølge den indledende såning skulle det russiske landshold spille i gruppe S og det tjekkiske landshold i gruppe N. Efter fælles aftale og med tilladelse fra det internationale ishockeyforbund skiftede de plads. Dette blev gjort for at gøre det lettere for fans fra Rusland, som finder det lettere og hurtigere at komme til Finland, hvor det russiske hold vil spille.

Trin 4

Holdene spiller i deres grupper et møde med hver modstander, det vil sige syv kampe. Ifølge resultaterne kommer fire hold fra hver gruppe med den højeste score til næste runde (kvartfinale). På dette stadium begynder elimineringskampen (playoffs), kampene spilles igen inden for grupperne. De to vindende hold fra den første gruppe mødes i semifinalen med de to vindere i den anden gruppe. De tabende hold spiller kampen om tredjepladsen, og de to vindere kæmper i finalen om titlen til det stærkeste hockeyhold i verden.

Anbefalede: