Hvornår Vil OL I Vancouver

Indholdsfortegnelse:

Hvornår Vil OL I Vancouver
Hvornår Vil OL I Vancouver

Video: Hvornår Vil OL I Vancouver

Video: Driving Downtown - Vancouver 4K - Canada 2022, December
Anonim

Vancouver var sidst vært for olympiere fra hele verden i 2010. Da det er usandsynligt, at sommerlekene afholdes i Canada, kan de næste OL i Vancouver muligvis ikke finde sted tidligere end tyve år fra nu.

Vancouver 2010
Vancouver 2010

I år blev OL afholdt i Sochi. Atleter og fans tog en pause i fire år for at fordybe sig i konkurrencens atmosfære senere, men denne gang i Korea, hvor det blev besluttet at afholde de næste vinterlege for seks år siden.

OL i Vancouver 2010

Som du ved, blev vinter-OL afholdt for fire år siden i Vancouver, hvor det russiske hold mislykkedes og kun vandt 15 medaljer, hvoraf 3 var guld. Dette er det ellevte resultat blandt alle hold, hvis du regner med de højeste priser.

Resultaterne blev opsummeret, konklusioner blev draget, hvilket førte til en strålende forestilling i Sochi.

Næste olympiske lege i Vancouver. Perspektiver

Men mange mennesker kunne godt lide Vancouver som en by, hvor de kunne være vært for de olympiske lege. Mange fans spekulerede på, hvornår de kunne komme her ved siden af ​​for at se de bedste atleter konkurrere.

I betragtning af at vinterkampene afholdes hvert fjerde år, kan den næste konkurrence i Canada muligvis ikke finde sted tidligere end i 2022. Men dette er usandsynligt, da der er mere værdige deltagere, herunder Kasakhstan. I dette land vil de gøre alt for at opnå retten til at være vært for de fireårige spil derhjemme. Eksemplet med Rusland viste sig at være smitsomt.

Men i 2026 eller 2030 er sandsynligheden for at afholde vinter-OL i Vancouver, men lille. Det hele afhænger af værten - om det lokale sportsforbund ønsker at tage ansvar og udgifter på flere millioner dollars. Derudover skal de omgå konkurrenter fra andre lande for at være vært for konkurrencen, og det gør de.

Sommer-OL

Ud over de olympiske vinterlege afholdes også sommerlekene. De har samme frekvens - en gang hvert fjerde år, kun de finder sted to år tidligere. Det vil sige, i 2016 afholdes næste sommer lege i Brasilien. Dette er ret logisk, da landet har et varmt klima, mange stadioner, og den lokale offentlighed er altid klar til ferien.

I 2020 er Japan vært for de bedste atleter. De forbereder sig allerede til konkurrencen - bygger nye stadioner, forbedrer infrastrukturen. Med hensyn til 2024 er værtslandet endnu ikke bestemt. Der er en lille sandsynlighed for, at Canada nominerer sig selv, og Vancouver vælger byer. På den anden side forbinder mange mennesker Canada som et nordligt land, og organisationskomitéen for de Olympiske lege vil foretrække lande, der ligger tættere på ækvator eller med mere alvorlige økonomiske begrundelser.

Som praksis viser, afholdes de olympiske lege i et land ikke mere end en gang hvert tredive år. Derfor er det logisk at antage, at vinterlege igen vil blive afholdt i Vancouver i 2038.

Populær af emne.