Yoga - God Søvnassistent

Yoga - God Søvnassistent
Yoga - God Søvnassistent

Video: Yoga - God Søvnassistent

Video: Yoga - God Søvnassistent
Video: Yoga For Comfort And Nourishment | 25-Minute Yoga Practice | Yoga With Adriene 2024, April
Anonim

I den moderne verden udsættes mennesker konstant for forskellige belastninger. Meget arbejde, at tilbringe tid sammen med sine kære, huslige og daglige gøremål, familie og børn - alt dette kræver meget tid og energi. Forretningsfolk er især tilbøjelige til daglig stress. Sovetimer reduceres ofte til et minimum, og dette er meget skadeligt for vores helbred. Hyppig søvnmangel fører til en forringelse i nervesystemet, hvilket resulterer i, at en person bliver irritabel, distraktion vises, koncentration af opmærksomhed forværres, hukommelsen lider, og en negativ opfattelse af den omgivende verden udvikler sig.

yoga
yoga

For at forkorte søvnens timer og opretholde et godt helbred kan du lave yoga. Meditation har en vidunderlig helbredende virkning. Hvis du inkluderer yogakurser i din daglige tidsplan, bliver det efter et stykke tid muligt at sove tre til fire timer mindre end normalt og samtidig føle dig helt sund og energisk. Meditationer erstatter flere timers søvn og giver samtidig styrke, kraft og bevidsthed.

For et godt opsving har kroppen brug for en god søvn, hvorunder musklerne i kroppen og bevidstheden er afslappede, processen med fornyelse finder sted. For at søvn skal være god og sund, er der ikke så meget brug for: at give kroppen en sådan belastning i løbet af dagen, at den bruger den energi, der er akkumuleret i løbet af dagen, som primært kommer fra mad og fra tanker. Ved at holde denne balance vil søvn være fremragende. Men i praksis viser alt sig at være mere kompliceret end i teorien, derfor stress, tab af energi, nervøsitet. Som et resultat tager det mere tid at sove for fuld restitution, og daglige aktiviteter giver dig ikke mulighed for at bruge så mange timer. Yoga hjælper med at genoprette energibalancen samt berolige sindet. Som et resultat føler en person efter søvn sig fuldstændig genoprettet.

Undersøgelser er blevet udført om virkningerne af yoga på menneskelig søvn, og her er resultaterne. Regelmæssig yoga-praksis reducerer niveauet af ekstern stress med femten procent, og dette forbedrer søvn betydeligt. Forskere hævder, at det at øve yoga i syv uger i femten minutter hver dag, frigør en person fra spændinger og stress. Det betyder, at tankerne vil være klare, før de går i seng, følelsen af angst ophører med at gider. Kroppen vil komme sig fuldt ud i de timer, der er tildelt den til søvn, og tingene vil blive bedre. I et par måneder med yoga-praksis kan en person fuldstændig klare søvnløshed. Men glem ikke, at du bliver nødt til at anvende udholdenhed i din praksis. Gør yoga og vær sund!

Anbefalede: