Yoga Og Vægttab: Asanas Til Begyndere

Indholdsfortegnelse:

Yoga Og Vægttab: Asanas Til Begyndere
Yoga Og Vægttab: Asanas Til Begyndere

Video: Yoga Og Vægttab: Asanas Til Begyndere

Video: Yoga Og Vægttab: Asanas Til Begyndere
Video: Yoga for Weight Loss & Belly Fat, Complete Beginners Fat Burning Workout at Home, Exercise Routine 2024, April
Anonim

I yoga er der enkle asanas (øvelser), der er tilgængelige for næsten alle. Efter deres implementering bemærkes lethed i kroppen og en generel forbedring af velvære. Derudover påvirker mange yogastillinger arbejdet i mave-tarmkanalen og hjælper endda med at tabe sig, forresten, ganske med succes.

Yoga og vægttab: asanas til begyndere
Yoga og vægttab: asanas til begyndere

Grundlæggende asanas

Disse asanas bidrager ikke direkte til vægttab, men de er de første skridt til at mestre andre arbejdsstillinger - angivet for fedme og fordøjelsesforstyrrelser.

Padmasana ("lotusposition")

Hvordan gøres det? Sid på gulvet med dine ben udstrakte. Bøj din højre og placer den på dit venstre lår. Tryk din hæl mod din mave. På samme måde skal du placere din venstre fod på dit højre lår. Ret kroppen ud. Læg dine skuldre tilbage. Placer dine hænder på dine knæ. Du kan forblive i denne position, indtil du keder dig.

Fordele for kroppen. Padmasana giver rygsøjlen fleksibilitet, masserer bughulen, styrker benene og forbedrer blodcirkulationen i underkroppen.

Billede
Billede

Sarvangasana

Hvordan gøres det? Lig på gulvet med armene udstrakt langs din krop. Hold vejret og løft dine ben op. Støt ryggen med dine hænder. Fortsæt med at løfte, indtil din torso, ben og hofter er lodret. I dette tilfælde vil støtten falde på nakke, skuldre og hoved. Hagen presses mod brystet. Øvelsen skal udføres i 1 minut. Du kan ikke nys og hoste under udførelse.

Fordele for kroppen. Sarvangasana hjælper med at klare åreknuder, hjertebank, forbedrer den generelle tone, forbedrer skjoldbruskkirtelfunktionen og reducerer oppustethed.

Asanas til en smuk krop

Disse enkle yoga-asanas hjælper med at forbedre fordøjelsen, hæve kroppens tone, stramme figuren og slippe af med et par ekstra pund.

Billede
Billede

Adho Mukha Svanasana

Hvordan gøres det? Kom på alle fire, så ind i en planke, løft derefter din bagdel og slå en stilling som på billedet ovenfor. I dette tilfælde skal armene og benene være lige, og kroppen skal danne en vinkel på ca. 60 grader. Bliv i asanaen i 1 minut - føl kroppen strække sig.

Fordele for kroppen. Denne øvelse strækker perfekt ryggen og har en gavnlig virkning på rygsøjlen, styrker overkroppen, forbedrer hjernens aktivitet, herunder syn, hørelse og hukommelse.

Billede
Billede

Urdhva Mukha Svanasana

Hvordan gøres det? Lig på måtten med maven ned, benene fra hinanden i en afstand af 30 cm fra hinanden, stræk dine sokker. Indånd og stå op på lige arme. Hold hovedet lige og se foran dig. Hold asanaen i 1 minut.

Fordele for kroppen. Denne asana strækker skuldrene perfekt og forbedrer kropsholdningen. Derudover er der en belastning på balderne i denne position, hvilket bidrager til deres styrkelse. En anden behagelig bonus ved øvelsen er stimulering af abdominale organer.

Billede
Billede

Chakrasana

Hvordan gøres det? Lig på ryggen med armene udstrakt langs din krop. Bøj dine knæ og flyt dine fødder til din bagdel. Placer dine håndflader under dine skuldre med tæerne mod fødderne og albuerne vendt opad. Inhalér og løft din krop. Placer hovedet på gulvet, bøj dig og løft dit hoved fra gulvet. Gør buen endnu stærkere ved at rette dine arme og ben ud. Prøv at holde denne position i et minut.

Fordele for kroppen. Dette er en anden asana, der hjælper med at strække brystet og fungerer også godt for rygsøjlen og maveorganerne. Øvelsen styrker ben, arme, balder og har en stimulerende virkning på skjoldbruskkirtlen. Chakrasana er indiceret til astma, osteoporose og endda infertilitet.

Anbefalede: