Hvordan Man Laver Yoga

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Yoga
Hvordan Man Laver Yoga

Video: Hvordan Man Laver Yoga

Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #1. Здоровое и гибкое тело за 40 минут 2022, December
Anonim

Populariteten af ​​yoga over hele verden skyldes dens effektivitet og tilgængelighed for enhver person. Yogakurser er harmonisering af krop og sjæl. Du kan selv opdage mulighederne for yoga og springe ind i en verden af ​​perfektion og ro.

Hvordan man laver yoga
Hvordan man laver yoga

Er det nødvendigt

Yoga måtte

Instruktioner

Trin 1

Yoga er en af ​​de ældste lærdomme på jorden. Dette er ikke kun en filosofisk lære, det er også en sund livsstil. Yoga undersøger perfektion af en person i tre retninger - krop, sjæl, ånd. At styrke kroppen er den mest populære yogapraksis. Det modsiger ikke nogen religion. Når alt kommer til alt ønsker alle at være sunde, uanset religion.

Trin 2

Du kan øve yoga alene eller under vejledning af en instruktør i et fitnesscenter eller yogaskole.

Hvis du beslutter dig for at lære det grundlæggende om yoga alene, har du brug for: yogamåtte, løst tøj. Øv yoga barfodet for bedre greb og balance. Til lektioner har du brug for et videokursus med grundlæggende asanas (yogastillinger). Når du vælger et videokursus, skal du være opmærksom på, at der er flere yogalærdomme. Deres forskel er i tilgang og sværhedsgrader. For eksempel er Iyengar yoga velegnet til begyndere på grund af dets tilgængelighed af asanas. Power yoga er designet til de "avancerede", hvor der lægges større vægt på vanskeligheden ved at udføre asanas.

Trin 3

Uanset hvilken yoga du vælger, skal hovedbetingelsen være din personlige positive holdning til klasser. Yoga bør ikke være fysisk træt, selvom du har lavet en hovedstand. Hvis du efter klasser føler smertefulde fornemmelser, betyder det, at du bygger asanas inkonsekvent og forkert.

Trin 4

Yogaundervisningen begynder med "solhilsen" (hvis du gør det om morgenen eller eftermiddagen) eller "måneshilsen" hvis det er om aftenen. Begynd at lave alle asanas fra enkle til komplekse. Forsøg ikke at straks dreje ind i en utænkelig position. Du vil kun skade dig selv. Næsten hver asana er en logisk fortsættelse af den anden. Så vil du ikke selv bemærke, hvordan du endte i en vanskelig situation. I yoga er det vigtigt at udføre god muskelstrækning, bygge vejrtrækning, udholdenhed.

Trin 5

Der er specielle asanas, der er nyttige til visse sygdomme. Der er dog også begrænsninger i yoga. Gravide kvinder, mennesker, der har lidt alvorlige kvæstelser (især ryg), behøver kun at gøre yoga under vejledning af en træner.

Populær af emne.