Sådan Mister Du 1 Kg Om Dagen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Mister Du 1 Kg Om Dagen
Sådan Mister Du 1 Kg Om Dagen

Video: Sådan Mister Du 1 Kg Om Dagen

Video: Sådan Mister Du 1 Kg Om Dagen
Video: Hjemmetræning! Få Flad Mave + Rund Numse PÅ 2 UGER! 2023, December
Anonim

Nogle gange er du presserende nødt til at tabe sig i løbet af få dage med tre eller flere kg. Alt for ofte bør der ikke benyttes metoder til hurtigt vægttab, da det ikke er meget naturligt for den menneskelige krop. Men du kan arrangere dig selv en fremtoning af en fastende diæt, hvor et kilo droppes om dagen en gang hver tredje måned uden skade på kroppen.

Sådan mister du 1 kg om dagen
Sådan mister du 1 kg om dagen

Instruktioner

Trin 1

Vægttab er godt, hvis du kun drikker mineralvand om dagen. Fortrinsvis uden gas. Vandbehandlingstyper er velegnede til sådanne tilfælde. Såsom "Borjomi", "Essentuki" og andre. Du kan drikke så meget vand som du vil hele dagen. Men sørg for at forbruge mindst en og en halv liter om dagen.

Trin 2

Stop dit valg af en fastedag, hvor du mister op til et kilo i vægt på æbler. Opdel i fem dele et kilo grønne æbler, endnu bedre sæsonbetonede, dyrket i dit område. Spis kun æbler fem gange i løbet af dagen. Drik desuden vand - kogt kølet, flaske, mineralsk. Du skal drikke op til 1,5-2 liter hele dagen.

Trin 3

Brug hele dagen på 1% kefir. Hele dagen er din kost kun en liter kefir, opdelt i dele samt drikkevand. Du kan drikke så meget vand, som du vil.

Trin 4

En anden type faste dag for at tabe overvægt er grøn te og boghvede grød tilberedt på en speciel måde. Ud over tre til fire kopper grøn te på denne dag skal du drikke en liter almindeligt drikkevand. Forbered boghvede som denne. Om aftenen før fastedagen skyller du et glas korn. Hæld det derefter med kogende vand i en gryde (2 kopper). Pak panden varmt med et håndklæde. Om morgenen kan boghvede indtages.

Trin 5

Styrke fastedagen med yderligere aktive fysiske bevægelser. Drej rammen rundt om taljen i en halv time, eller træk din indendørs motionscykel. Gå en tur i den friske luft, mens du kører kraftigt i løbet af denne tid. Jo flere skridt du tager, jo hurtigere taber du dig. Du kan lave en halv times gymnastik derhjemme eller besøge fitnesscentret til dette formål.

Anbefalede: