Sådan Strammes Maven Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Maven Hurtigt
Sådan Strammes Maven Hurtigt

Video: Sådan Strammes Maven Hurtigt

Video: Sådan Strammes Maven Hurtigt
Video: Hurtigt vægttab 2023, December
Anonim

At have en smuk slank krop er enhver piges drøm. Især på tærsklen til sommersæsonen eller efter fødslen, når kvinden er lidt fed. Og den mest problematiske del - maven - bliver genstand for intens arbejde for at bringe den tilbage til en elastisk og flad form. Og jeg vil gøre det så hurtigt som muligt.

Sådan strammes maven hurtigt
Sådan strammes maven hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du glemme den forkerte, omend meget fristende diæt. Stegt, mel, sødt og endnu mere alkohol er de værste fjender for din figur og mave. Udskift dem med grøntsagspuréer, lækre salater (ingen majones), let bouillon og frisk juice eller stadig mineralvand. Du behøver ikke at spise alt, hvad du laver på én gang, det vil være bedre, hvis du spiser i små portioner, men ofte. Og forresten gælder reglen om ikke at spise efter seks ikke for ammende mødre - du skal fodre babyen. Prøv bare at drikke juice eller spis lette salater på dette tidspunkt, der ikke vil belaste din figur eller din samvittighed.

Trin 2

En fastedag hjælper med at reducere maven med et par centimeter. Hvad det vil være - æbler, kefir eller frisk agurksalat - er op til dig, men her er det vigtigt ikke at sulte dig selv og drikke meget vand eller grøn te.

Trin 3

Begynd at passe på dit problemområde med specielle produkter. Køb en massager, anti-cellulite kropscremer, skrubber og en stiv børste. Under brusebadet skal du gnide din mave, eksfoliere din hud og anvende nærende formler hele tiden. Under graviditet skal du sørge for at bruge en creme til strækmærker - dette giver dig mulighed for hurtigt at bringe din mave tilbage til normal efter fødslen.

Trin 4

Hold ryggen lige. Slouching, bøjet ryg og runde skuldre tillader ikke din mave at være i god form, men tværtimod vil slappe af mavemusklerne. Når du retter din ryg, vil du selv føle, hvordan din mave er umærkeligt trukket ind og visuelt blevet mindre. I løbet af dagen skal du se på din refleksion i vinduer eller spejle og rette dig op, hvis du er "bøjet" igen.

Trin 5

Bliv venner med sport. Eller lav en lille opvarmning hver anden dag. Arbejd dine mavemuskler, træk ind og slapp af dine mavemuskler, bliv venner med dans og løb, og drej bøjlen. Det er ikke svært at vælge et sæt øvelser, der passer til dig, det vigtigste er ikke at være doven og vedvarende udføre alle øvelserne. Og så vil din mave hurtigt vende tilbage til sine tidligere former.

Anbefalede: