Sådan Strammes Dine Bryster Hurtigt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Dine Bryster Hurtigt
Sådan Strammes Dine Bryster Hurtigt

Video: Sådan Strammes Dine Bryster Hurtigt

Video: Sådan Strammes Dine Bryster Hurtigt
Video: Мануальная терапия ASMR хрусты (обучение) 2024, April
Anonim

Uanset hvilke idealer der pålægges af skønhedsindustrien, betyder størrelse, som de siger, ikke noget for attraktiviteten af en kvindes bryster. I modsætning til dens form og position. Det er umuligt at forstørre selve busten med fysiske øvelser - når alt kommer til alt består den af kirtel, ikke muskelvæv. Men det vil være muligt at pumpe musklerne op over kirtlen for at hæve den og gøre den mere æstetisk.

Sådan strammes dine bryster hurtigt
Sådan strammes dine bryster hurtigt

Instruktioner

Trin 1

Lav enkle øvelser, der ikke kræver udstyr:

- arme i brysthøjde, underarme parallelt med gulvet, bring og spred mindst 10 gange

- i samme startposition skal du presse lige håndflader, fingre op (yogastilling);

- push-ups fra gulvet 10 gange (bedre "ærligt" - hviler på dine sokker, ikke dine knæ);

- lige arme, en over, den anden nedenunder - synkrone gynger.

Trin 2

Deltag i gyngeøvelser. Lav øvelser med håndvægte: armene op og til siderne fra en liggende stilling; armene foran dig, bøjet ved albuerne. Øvelser med en vægtstang vil også hjælpe dig (først kun med en stang fra den, med en minimumsvægt): en bænkpres fra en tilbøjelig position, stangen tages med håndfladerne mod dig såvel som på stationære simulatorer (med en vandret fast bjælke til en presse i siddende stilling med to understøtninger til informationshænder - den såkaldte sommerfugl). Tilbring et par sessioner med en instruktør for at oprette dit personlige styrketræningssæt.

Trin 3

Begynd at svømme. Reduktion og forlængelse af armene er kernen i næsten alle svømmeteknikker. Tilmeld dig en pool og svøm i mindst 20-30 minutter to til tre gange om ugen. Resultatet venter ikke længe, især da svømning ikke kun styrker brystvorterne, men også alle andre muskelgrupper.

Trin 4

Sløv aldrig. Du kan lave en øvelse for et strammet bryst lige nu uden at forlade gymnastiksalen eller komme ud af stolen. Ret din ryg, smid dine skuldre tilbage, tag dine skulderblad lidt, løft hagen. Du skal udføre denne øvelse ikke ti eller halvtreds gange om dagen, men konstant. Gør god kropsholdning til en vane. Og den fysiske aktivitet, der er beskrevet ovenfor, styrker muskelkorsetten, og det vil være let og naturligt at holde lige.

Anbefalede: