Hvordan Man Laver Kroppen Plast

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Kroppen Plast
Hvordan Man Laver Kroppen Plast

Video: Hvordan Man Laver Kroppen Plast

Video: Min kæreste bliver Siren-Head-Man ?! Hvem er forræderen i skolefængslet? 2022, December
Anonim

Kropssprog kan fortælle meget om ejeren, og det er godt, når kroppen er perfekt. Men det sker ofte, at vi er utilfredse med vores refleksion i spejlet, og nogle gange føler vi os endda akavet, og vores krop adlyder os ikke. For at undgå dette skal du bare passe på dig selv. Hvor skal man starte? Først ved hjælp af standardeksempler gør din krop mere plastisk.

Hvordan man laver kroppen plast
Hvordan man laver kroppen plast

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at udvikle kroppens evne på er gennem moderne dans. Der er et stort antal retninger (go-go / sexet stil, hip-hop, latina solo, strip-plastik, body-shake, dance-hall, stretching, RnB), og det er nemt at vælge en stil, der passer til din karakter. Denne type vælges af dem, der ikke ønsker at blive knyttet til nogen specifik vejledning i dans. Hvis du træner mindst tre til fire gange om ugen, vil kroppen meget snart få tone og blive fleksibel, og du vil føle dig mere selvsikker på enhver fest.

Trin 2

Du kan opnå kroppens plasticitet ved hjælp af klassiske koreografikurser. Strækning ved maskinen såvel som en kombination af alle slags træningsøvelser på gulvet vil hjælpe med at styrke alle muskelgrupper på kort tid og også gøre kroppen mere fleksibel og yndefuld.

Trin 3

For kendere af rolige, afbalancerede rytmer er yoga velegnet. Målte og glatte bevægelser hjælper med at aktivere musklerne og strækker dem derved og gør dem mere fleksible. Dette inkluderer et helt system af fysiske øvelser, og for at udføre dem er du nødt til at lære at trække vejret korrekt i overensstemmelse med specifikke opgaver. Først da vil yogagymnastik have den ønskede effekt og hjælpe kroppen med at blive elastisk.

Trin 4

En af de mest effektive måder at få din krop til at vride sig som en slange er mavedans, det vestlige navn for en danseteknik, der er almindelig i Mellemøsten og de arabiske lande. Når alt kommer til alt er det bare al dansens originalitet i dens plasticitet. Magtdans, i modsætning til andre danse og fra gymnastik, lægger ikke stress på ankelleddene, og dette er en god måde at forme en figur på og få en fleksibel og plastisk krop.

Trin 5

Hvis du ønsker at opnå kropsskønhed derhjemme, kan du begynde at lave et sæt øvelser for kropsfleksibilitet, udvikle ledmobilitet og ligamentelasticitet. Det vigtigste her er at vise koncentration og viljestyrke. Disse fleksibilitets- og strækøvelser kan forbedre leddens mobilitet og dermed hjælpe med at strække dem. Alle strækøvelser er velegnede til denne type træning. Disse kan være bøjninger, lunger, rotationsbevægelser.

Populær af emne.