Sådan Satser Du På Fodboldkampe Med Minimal Risiko

Indholdsfortegnelse:

Sådan Satser Du På Fodboldkampe Med Minimal Risiko
Sådan Satser Du På Fodboldkampe Med Minimal Risiko
Video: Sådan Satser Du På Fodboldkampe Med Minimal Risiko
Video: Pakdam Pakdai | पकड़म पकड़ाई | Chewing Gum Don | Season 2 | Episode 84 Part 1 | Voot Kids 2023, Februar
Anonim

I dag finder du ikke en enkelt bruger af internettet og sociale netværk, der aldrig er stødt på reklame for bookmakere. Fans med mange års erfaring, bare sportsfans og freebie-jægere - alle prøver at satse og vinde noget på den ene eller anden måde. Det kan siges utvetydigt, at det ikke fungerer at blive millionær på væddemål, men det er muligt at reducere risikoen for tab.

Sådan satser du på fodboldkampe med minimal risiko
Sådan satser du på fodboldkampe med minimal risiko

Det grundlæggende

For at spille med mindre risiko skal du i det mindste forstå lidt ikke kun selve sporten, men også i et bestemt mesterskab. På trods af at fodbold er den samme overalt, er spillestilen i mesterskabet anderledes. I Tyskland eller Spanien er det meget almindeligt at finde en score på 5-0, men i England eller Rusland er et sådant resultat meget sjældent.

At kende lineup og spillestil for bestemte hold reducerer også risikoen. For eksempel ved man at vide, at den ustabile Alexis Sanchez kommer ud i starten og ikke den unge og lovende Marcus Rashford, kan man allerede på forhånd antage, hvad der lægges vægt på i Manchester United fodboldklub.

Odds er et vigtigt aspekt af ethvert væddemål. Ofte afhænger valget af et eller andet resultat af”kef”. Du bør ikke satse et stort beløb på et lille odds - selvom chancerne er høje, stiger risikoen (givet væddemålets størrelse) markant. Generelt set for odds er det bedre at tage højde for fra 1,6 til 2-2,5. Jo højere odds, desto mere omhyggeligt skal du nærme dig valg af begivenhed.

Ligeledes spiller holdets stilling en væsentlig rolle, når de satser på resultatet. Det er værd at overveje, hvor mange kampe holdet har på lager, hvad er chancerne for at opnå et resultat osv. For eksempel, hvis et hold håndterer sine tildelte opgaver i den regulære sæson, og der er en cupkamp foran os, er det sandsynligvis i mesterskabet, at holdet muligvis ikke spiller, som det ønsker.

Nogle gange gør det ikke ondt at følge nyhederne omkring holdene. For eksempel kan den forventede overførsel påvirke præstationen for en nøglespiller i holdet. Inden for holdet kan der være en konflikt mellem træneren og spillerne, hvilket også påvirker resultatet.

Live væddemål

Ud over de sædvanlige væddemål er der væddemål under kampen. Hvis kampen nærmer sig finalen, og det væddemål, der allerede er lavet, er ved at miste, kan du prøve at afdække dig selv direkte i processen - sat for eksempel på modstanderens sejr eller uafgjort. Afhængigt af oddsene kan dette gemme det første bet, hjælpe med at få nogle af de tabte penge tilbage, og nogle gange kan det være rentabelt.

I "live" -tilstand kan du også bare satse på det samlede antal mål / hjørner / gule kort. Under hensyntagen til holdstatistikken, forløbet af spillet og måden at dømme er det let at forudsige, om der vil blive scoret flere mål, vist kort eller hjørner taget.

Salgspriser

For nylig har mange bookmakere mulighed for at sælge et væddemål med andre ord for at hente det før planen. Hvis du ikke er sikker på det valgte resultat, er det nogle gange værd at sælge væddemålet og returnere mindst en del af indsatsbeløbet. Forresten, ved at sælge væddemålet, kan du nogle gange endda forblive i sort. Det hele afhænger af betingelserne for en bestemt bookmaker.

Selvfølgelig er det ikke alle finesser og træk ved sportsvæddemål. Dette er bare grundlæggende principper, hvor du kan reducere risikoen betydeligt, når du spiller på fodbold.

Populær af emne.