Sådan Satser Du På De Olympiske Lege I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Satser Du På De Olympiske Lege I
Sådan Satser Du På De Olympiske Lege I

Video: Sådan Satser Du På De Olympiske Lege I

Video: Олимпиада 1972 — Мюнхенские убийства 2022, November
Anonim

Vinter-OL i Sochi er meget efterspurgt blandt fans af forskellige forudsigelser og væddemål. Derfor begyndte bookmakere at acceptere væddemål på forskellige konkurrencer i de Hvide OL 2014 næsten seks måneder før selve konkurrencens start. I henhold til de eksisterende regler annoncerer bookmakere deres tilbud på en bestemt begivenhed på forhånd, og fansen vælger. Det er for dem - fansen - at beslutte, hvem de skal satse på, og hvor meget de skal risikere.

Sådan satser du på de olympiske lege i 2014
Sådan satser du på de olympiske lege i 2014

Gammeldags og online væddemål

De længe ventede olympiske vinterlege starter i Sochi den 7. februar 2014 på nøjagtigt 20 timer og 14 minutter. OL er den vigtigste begivenhed i enhver atletes liv. Derfor bringer trænere deres afdelinger til toppen af ​​fysisk og funktionel beredskab til OL. Fordi du kan være en tidligere verdensmester, men du kan ikke kaldes en tidligere olympisk mester.

Mange spil foretages hver dag på 2014-spillene. De kan laves direkte på bookmakerens kontorer. For at gøre dette skal du gå derhen, tage et ark med begivenhederne af interesse, udfylde det, når du har foretaget alle væddemål, aflevere det og derefter vente på resultaterne af konkurrencen. Men der er også en mere moderne og enklere måde - online væddemål. For at placere et online væddemål skal du gå til bookmakers hjemmeside, registrere og placere væddemål. Og vent på resultaterne på samme måde.

Når man placerer væddemål, skal man gå ud fra det faktum, at dommerne som regel hjælper værterne for de olympiske lege lidt. Derfor er det bedst at undgå at satse på russiske atleter. Under alle omstændigheder i begyndelsen.

Sådan placeres spil på OL korrekt

Der kan gives et vigtigt og nødvendigt råd - for at øge dine chancer for at vinde skal du placere væddemål på favoritter i alle kvalificerende turneringer. Og vær ikke opmærksom på, at oddsene for de stærkeste er små. Fordi næppe nogen af ​​favoritterne tillader sig at fejle OL på en af ​​de første etaper. Hvis dette sker, er det meget sjældent. Men den "mørke hest" kan ikke "skyde", ikke komme ind i de sidste konkurrencer i en eller anden sport.

Efter kvalifikationsrundene er det allerede muligt at tage en risiko og i de afgørende konkurrencer at lægge penge på en af ​​de mest succesrige "mørke heste". Du kan dog også stole på dine favoritter. Hovedreglen for alle dem, der kan lide at lege med bookmakere, er ikke at satse meget på denne eller den anden sportsmand. Ellers kan bookmakere mistanke om et slags trick og fjerne en atlet eller en kamp, ​​der involverer et hold fra deres "lineup". Der er dog ingen pålidelig vindende opskrift her, alt kan ske.

Populær af emne.