Pittsburgh Penguins - Stanley Cup Vinder

Pittsburgh Penguins - Stanley Cup Vinder
Pittsburgh Penguins - Stanley Cup Vinder

Video: Pittsburgh Penguins - Stanley Cup Vinder

Video: Pittsburgh Penguins - Stanley Cup Vinder
Video: 2017 Stanley Cup Champions Film - Pittsburgh Penguins 2023, Juni
Anonim

De udestående oversøiske hockeykampe i juni sluttede. Tegningen af den næste Lord Stanley Cup er forbi. Om natten den 13. juni 2016, russisk tid, lærte hockeyfans navnene på de nye ejere af det mest prestigefyldte hockey klubtrofæ i verden.

Billede
Billede

Pittsburgh Penguins har vundet Stanley Cup fire gange. Playoff-serien i den største klubhockey-turnering i 2016 sluttede med triumfen af Penguins i den sjette kamp i den sidste serie mod San Jose Sharks.

Hockeyspillere i Pittsburgh startede 2015-2016 sæsonen i katastrofe, hvilket påvirkede skiftet af træner midt i den regelmæssige sæson. Efter udnævnelsen af Mike Sullivan som den nye hovedtræner for Penguins-holdet er de forbedret betydeligt. Hvis midt i NHL's regelmæssige sæson 2015-2016 ikke engang kom til slutspillet, opnåede "Penguins" i anden halvdel af lodtrækningen lederskab i deres konference og tabte kun den sidste første linje til Washington.

Pittsburgh slog New York Rangers 4-1, Washington 4-2 og Tampa 4-3 på vej til 2016 Stanley Cup-finalen. Serien mod "Capital" og "Lightning" fra Tampa viste sig at være særlig lys. I Stanley Cup-finalen stod Pittsburgh overfor hockeyspillere fra San Jose, som for første gang i deres 25 år nåede finalen i den mest prestigefyldte hockey turnering.

Den sidste række begyndte i Pittsburgh. Værterne vandt begge kampe (3: 2 og 2: 1). I kamp nummer tre reducerede "Sharks" resultatet i serien efter at have formået at slå Pittsburgh hjemme med en score på 3: 2. En af de afgørende kampe i serien var det fjerde spil i San Jose. Hockeyspillere i Pittsburgh var i stand til at vinde en vigtig sejr 3: 1, takket være hvilken resultatet i konfrontationen steg til to sejre for Mike Sullivans hold.

Hele Pittsburgh forventede at vinde Stanley Cup i deres femte hjemmekamp. San Jose slog dog pingvinerne 4: 2, hvilket forudbestemte det sjette spil på Sharks sted.

Seriens sjette møde sluttede med sejren til Sidney Crosby, Evgeni Malkin og andre mestre fra Pittsburgh. Kampens slutresultat er 3: 1 til fordel for “Penguins”, og slutresultatet i serien er 4: 2.

En af de bedste centrale angribere i verden, russiske Yevgeny Malkin vandt Stanley Cup for anden gang i sin karriere. Evgeny var vigtig for sit hold i alle playoffs. I 23 elimineringskampe scorede Magnitogorsk-hockeyspilleren seks gange og assisterede partnere tolv gange. I den sidste serie med San Jose var Malkin i stand til at score to gange og gav en assist.

Det er glædeligt for russiske hockeyfans, at den berømte indenlandske forsvarer Sergei Gonchar vandt trofæet ikke kun som en hockeyspiller (Gonchar vandt Stanley Cup i 2009), men også som træner. Sergey er i øjeblikket en del af Pittsburghs coaching personale.

Den mest værdifulde spiller i slutspillet i Stanley Cup i 2016 var Yevgeny Malkins holdkammerat - Penguin-kaptajn Sidney Crosby. Den canadiske scorede 19 point i 24 kampe (6 + 13). Sids præstation overgik Evgeny Malkins personlige præstation med kun én assist, der tilbragte en kamp mindre i eliminationsspilene.

Populær af emne.