Metallurg Vinder Gagarin Cup

Metallurg Vinder Gagarin Cup
Metallurg Vinder Gagarin Cup
Video: Metallurg Vinder Gagarin Cup
Video: Золотой гол Криса Ли 2023, Februar
Anonim

Den 19. april 2016 blev den næste vinder af Gagarin Cup bestemt. KHL-sæsonen 2015-2016 var meget interessant og spændende for seeren, playoff-kampene i turneringen var på ingen måde ringere i deres intensitet i forhold til de tidligere lodtrækninger.

Billede
Billede

Metallurg Magnitogorsk vandt slutspillet i Gagarin Cup 2016. Ural-hockeyspillere har løftet det mest prestigefyldte europæiske klubhockey-trofæ for anden gang i historien. I finalen besejrede de sydlige Ural vinderne af den regelmæssige sæson af Moskvas "hærhold".

Først i den syvende kamp i den sidste serie blev vinderen af ​​Gagarin Cup 2016 bestemt. “Metallurg” i et fremmed felt var i stand til at bryde modstanden fra CSKA med en score på 3: 1. De rigtige helte i den afgørende syvende kamp var Magnitogorsk-spidsen Evgeny Timkin og forsvareren Chris Lee. Den første scorede to mål: Åbning af en konto i den første periode og rammer et tomt net af "hærmænd" i slutningen af ​​kampen. Chris Lee blev forfatter til den anden (vindende) pucke, “Metallurg”. Slutresultatet af den syvende konfrontation af Gagarin Cup-finalen er 3: 1 til fordel for South Ural-hockeyspillere.

På vej til finalen slog Metallurg Avtomobilist Jekaterinburg i seks kampe i kvartfinalen (resultatet i serien var 4: 2). På det næste trin blev Novosibirsk “Sibirien” brudt (stillingen var 4: 1). I finalen i østkonferencen besejrede Metallurg Salavat Yulaev fra Ufa i fem kampe.

Sejren i 2016 Gagarin Cup var en gentagelse af resultatet for to år siden for Metallurg. I 2014 besejrede holdet i South Urals Lev Prague i finalen i syv kampe. Således blev “Metallurg” den tredje klub i KHL, som er en to gange vinder af det prestigefyldte trofæ (andre hold: Moskva “Dynamo” og Kazan “Ak Bars”).

I slutningen af ​​den syvende kamp i serien med CSKA blev prisen tildelt den mest værdifulde spiller i KHL-slutspillet i 2016. Det var kaptajn og ægte leder for Metallurg Sergei Mozyakin.

Populær af emne.