Sådan Fjernes "pops ører"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes "pops ører"
Sådan Fjernes "pops ører"

Video: Sådan Fjernes "pops ører"

Video: Sådan Fjernes
Video: Amazing Ear Blackheads... Just Wait For It! 2024, Kan
Anonim

"Pop's ører", "ridebukser", "bolsters" - sådan kaldes fedtaflejringer på balderne. De ser ikke attraktive ud, så de skal bekæmpes ved hjælp af motion og massage.

Sådan fjernes
Sådan fjernes

Er det nødvendigt

  • - silikone massageglas
  • - nærende creme.

Instruktioner

Trin 1

Stå mod væggen, hvil hænderne på den og flyt langsomt dit venstre ben til siden, indtil det stopper. Hold i denne position i et par sekunder, og vend derefter tilbage til startpositionen. Udfør øvelsen med dit højre ben. Du skal lave 10-15 gynger med hvert ben.

Trin 2

Kom på alle fire med ryggen parallelt med gulvet. Tag dit venstre ben til siden og løft det så højt som muligt, vend tilbage til startpositionen. Gør 20 gynger, skift derefter ben og gør det samme antal reps.

Trin 3

Læg på din side, hold dine ben lige, træk dine fødder mod dig. Fra denne position skal du løfte dit overben 30 centimeter, holde dette i 5-6 sekunder og vende tilbage til startpositionen. Gør 15-20 gynger, læg dig derefter på den anden side og gentag øvelsen med det andet ben.

Trin 4

Stå lige, sæt dine fødder sammen, stræk armene fremad. Sæt dig langsomt ned i en ret vinkel som på en stol. Hold denne position i 5 sekunder, og stå langsomt op. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 5

Stå lige op med fødderne skulderbredde fra hinanden og halvt bøjet, læg dine hænder på dine hofter. Stram skinkerne og sving til siden med dit halvbøjede venstre ben. Efter at have gjort 20 gange, skal du skifte ben.

Trin 6

Stå lige med dine ben skulderbredde fra hinanden og let bøjet i knæene. Begynd at gå med din højre fod. Når du træder, skal du løfte hvert ben så højt som muligt, mens du trækker i maven og spænder ryggen. Tag 30 trin, hvile derefter i et halvt minut og gentag øvelsen det samme antal gange.

Trin 7

For at reducere "popens ører" skal du massere kopper 3-4 gange om ugen. For at gøre dette skal du smøre problemområdet med creme og placere en silikonkrukke på den. Klem det nu, så huden trækkes ind i det. Start derefter med at lave en jævn spiralbevægelse med krukken. Når huden bliver rød, og en brændende fornemmelse vises, skal massage afsluttes.

Anbefalede: