Sådan Indpakker Du Rytmiske Gymnastikbøjler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indpakker Du Rytmiske Gymnastikbøjler
Sådan Indpakker Du Rytmiske Gymnastikbøjler

Video: Sådan Indpakker Du Rytmiske Gymnastikbøjler

Video: Sådan Indpakker Du Rytmiske Gymnastikbøjler
Video: DGI Rytmisk Gymnastik - Sammensat sekvens med forskellige sving – Tema A 2023, December
Anonim

Utvivlsomt er de smukkeste og feminine atleter rytmiske gymnaster. De går ud på tæppet i bare et minut, først med en genstand og derefter med en anden. Men på denne korte tid kan de stille et rigtigt show og modtage kærlighed og anerkendelse. Grasiøse piger udfører et program, hvor dansen og sporten er slået sammen. Deres tøj er skræddersyet og dekoreret med rhinestones. Elementer til forestilling er også dekoreret - for eksempel en gymnastikbøjle. Og du kan gøre det selv.

Sådan omvikles rytmiske gymnastikbøjler
Sådan omvikles rytmiske gymnastikbøjler

Instruktioner

Trin 1

Der er to typer bøjler: metal og plast. Til rytmisk gymnastik bruges kun den anden mulighed. Der er også dyre mærkebøjler til salg fra tusind rubler og mere, og der er også uhøjtidelige, der koster omkring hundrede rubler.

Trin 2

Den første grund til, at bøjlerne er pakket, er at øge deres styrke. Båndet forhindrer den deformation, som dette gymnastikapparat er stærkt modtageligt for. Og selvfølgelig bliver bøjlen pænere efter det.

Trin 3

Opviklingen er tilpasset farven og mønsteret af gymnastikdragten og skal være i harmoni med den. Bøjlerne kan dekoreres med bånd i forskellige farver - for eksempel gøre den ene halv rød, den anden gule. Der er mange muligheder her - flerfarvede bånd kan skiftes efter opvikling af en fjerdedel af rammen, eller du kan pakke hele objektet i en farve og læg et andet bånd ovenpå i en spiral.

Trin 4

Båndet tilføjer rammen ekstra vægt. En sådan vægtet bøjle flyver højere efter kastet og planlægger ikke, hvilket betyder at den falder på det tilsigtede sted. Ved store konkurrencer er der endda kontrol over bøjlenes vægt: hvis den er lettere eller tungere end standarderne, kan atleten muligvis ikke få lov til at udføre.

Trin 5

Der er regelmæssige og selvklæbende bånd. De købes ofte i stof- eller blomsterbutikker. Der er også mærkebånd, der sælges i specialiserede sektioner af sportsbutikker.

Trin 6

Så lad os fortsætte direkte til viklingen: Fastgør først enden af båndet på bøjlen med tape. Start derefter indpakningen i en vinkel på 45 grader, prøv at gøre det tæt, men drejningerne bør ikke lukke hinanden for meget. Derefter skal du sørge for at pakke rammen med tape, det er bedre at tage tyndt tape. Opvikl det ikke i en så spids vinkel som båndet, afvig en hel del fra objektets vinkelrette sektion.

Trin 7

Vi anbefaler, at du vikler klæbebåndet ikke umiddelbart efter tapens drejninger, så du kan gøre alt om igen, hvis noget pludselig ikke fungerer. Tape båndet, hvis du er sikker på, at du har opnået det ønskede resultat. Og en ting mere - hold bøjlen vandret, så den ikke mister sin form.

Anbefalede: