Prognose For Fodboldkampen "Atalanta" - "Parma"

Indholdsfortegnelse:

Prognose For Fodboldkampen "Atalanta" - "Parma"
Prognose For Fodboldkampen "Atalanta" - "Parma"

Video: Prognose For Fodboldkampen "Atalanta" - "Parma"

Video: Prognose For Fodboldkampen
Video: Bundesliga Tipps 14. Spieltag 21/22 ⚽ Vorschau & Prognose 2024, April
Anonim

Den 28. juli kl. 20:30 Moskva-tid finder en kamp mellem to italienske hold "Atalanta" - "Parma" sted. Serie A-kampe, den italienske fodboldliga, er altid spændende og interessante.

Fodbold forudsigelse
Fodbold forudsigelse

I dag finder en meget interessant fodboldkamp sted, FC Parma er vært for det mest produktive hold i Serie A - FC Atalanta. Fodboldklubben "Atalanta" har en af de bedste årstider i historien om klubbens eksistens, denne sæson var spillerne i klubben i stand til at score 96 mål og indrømmede kun 45, dette resultat er et af de bedste i Europa. Hvad Parma angår, er holdet midt på bordet, i alt formåede spillerne fra fodboldklubben at score 51 mål til deres modstandere, men indrømmede endnu et mål - 52.

Billede
Billede

De sidste spil i "Atalanta"

I løbet af de sidste 5 spil trak holdet tre gange og vandt 2 sejre. En af de sværeste spil for FC Atalanta var spillet med fodboldklubben Juventus, kampen fandt sted den 11. juli, spillet sluttede uafgjort 2: 2. Hvis du ser på statistikken og generelt, hvordan holdet spillede med lederen og allerede ejeren af den italienske ligacup - Juventus, kan vi sige, at Juventus bare var heldig, fordi Atalanta angreb mere, skabte mere farlige øjeblikke. I deres næste kamp smurte “Atalanta” simpelthen sin rival - fodboldklubben “Brescia”, kampen fandt sted den 14. juli og sluttede med en score på 6: 2 til fordel for “Atalanta”. Allerede den 18. juli mødtes Atalanta med FC Verona, resultatet var ikke den bedste - 1: 1. Den 21. juli mødte holdet FC Bologna hjemme, resultatet viste sig at være minimum 1: 0 til fordel for Atalanta. I deres sidste kamp spillede Atalanta mod Milan, et hold der kæmper for at komme til Euro Cup. Atalanta kontrollerede spillet under hele kampen, men til sidst blev resultatet uafgjort - 1: 1.

Billede
Billede

Parmas nyeste spil

Parma har allerede forankret sig fast midt i klassementet, sådan et resultat passer holdet, men det ville være rart at vise deres karakter i slutningen af sæsonen og vinde de resterende to kampe. I løbet af de sidste fem kampe har holdet vundet 2 sejre, 2 tab, 1 uafgjort. Den 12. juli var Parma vært for FC Bologna hjemme, resultatet viste sig at være uafgjort - 2: 2. Allerede den 15. juli tabte holdet ude mod Milan fodboldklub, og resultatet i slutningen af kampen var 3: 1. Også den 19. juli tabte Parma 2: 3 for Sampdoria. Til fansens overraskelse formåede Parma den 22. juli at slå Napoli fodboldklub hjemme, og kampen sluttede med en score på 2: 1. Den sidste kamp i Parma var sejrrig, holdet slog FC Brescia væk, resultatet på skærmen var 2: 1.

Billede
Billede

Prognose for kampen "Parma" - "Atalanta"

I de sidste 3 kampe mellem Atalanta og Parma har Atalanta FC vundet alle 3 kampe. Hvis du tæller målforskellen i disse 3 kampe mellem holdene: Atalanta scorede 11 mål, mens Parma kun scorede 1 mål i modstanderens mål. Hvis du også er opmærksom på statistikken for disse 3 kampe, kan du se, at Atalanta simpelthen ikke efterlod en chance for deres modstander. I øjeblikket er Atalanta rangeret 3. i placeringen med 75 point, hvilket er et point mindre end FC Inter. Atalanta skal vinde de resterende 2 spil for at kvalificere sig til 2. pladsen i tabellen. Naturligvis slutter kampen Atalanta - Parma til fordel for Atalanta, men i fodbold kan alt ske.