Hvordan Skal Man Tage L-carnitin Korrekt?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Skal Man Tage L-carnitin Korrekt?
Hvordan Skal Man Tage L-carnitin Korrekt?

Video: Hvordan Skal Man Tage L-carnitin Korrekt?

Video: Hvordan Skal Man Tage L-carnitin Korrekt?
Video: l-карнитин. Как принимать. Для похудения 2024, Marts
Anonim

Stoffet L-carnitin blev opdaget for over 100 år siden. Der blev udført meget forskning på det. Det er en naturlig komponent, der findes i menneskekroppen. Det findes også i fisk, kød, mælk og fjerkræ. L-carnitin er ikke en fedtforbrænder, men det er involveret i omdannelsen af fedt til energi.

Hvordan skal man tage L-carnitin korrekt?
Hvordan skal man tage L-carnitin korrekt?

Hvorfor tage l-carnitin

L-carnitin er en meget vigtig og gavnlig aminosyre. Det produceres i leveren og kommer ind i kroppen med visse fødevarer. Desværre er denne mængde l-carnitin ikke nok selv for en person, der ikke driver sport. Den gennemsnitlige person har brug for ca. 300 mg pr. Dag, og denne mængde carnitin er indeholdt i 1 kg kød.

Den vigtigste funktion af l-carnitin er at kanalisere fedt ind i mitokondrier af celler for at omdanne dem til energi. Derudover forbedrer det det kardiovaskulære og nervesystems funktion. Det bremser aldringsprocessen i hjernen.

L-carnitin fanger protein i kroppen, så det kan holde dine muskler tonede, selv under en diæt. Det får dig til at blive bedre under træning og hjælpe dine muskler med at komme sig hurtigere.

Dosering af l-carnitin

Den første ting at forstå er, at hvis du tager l-carnitintilskud, men ikke kost og træner, vil du ikke være i stand til at tabe sig. For at overvægt kan forsvinde hurtigt og permanent, er der behov for en integreret tilgang: sport, l-carnitin og diæt.

Du skal tage tillægget på kurser. Et kursus skal vare 4-8 uger. Derefter skal du tage en to-ugers pause og derefter genoptage indtagelsen.

Du finder en bred vifte af l-carnitin i sportsernæringsbutikker. Det kommer i form af tabletter, sportsdrikke, gelatinekapsler, sportschokolade og koncentrat. Flydende carnitin absorberes meget hurtigt, men meget ofte indeholder det sødestoffer, koncentrater og andre skadelige stoffer. Omkostningerne ved sådanne drikkevarer er højere, så det er bedre at købe carnitintabletter.

Hvis du spiller sport, skal din daglige dosis carnitin være 500-3000 mg, afhængigt af din kropsvægt. Undersøgelser har vist, at indtagelse af selv 15.000 mg carnitin om dagen ikke fører til bivirkninger, men du har ikke brug for så høje doser.

Den daglige dosis vil blive angivet på emballagen af enhver carnitin. Forskellige producenter anbefaler at tage deres stof forskelligt. Nogle anbefaler at kun drikke carnitin på træningsdage, og nogle - hver dag, to gange om dagen.

Tag ikke carnitin på tom mave. Han kan, som enhver anden aminosyre, forstyrre tarmens mikroflora.

Carnitin er et supplement til kost og motion. Det vil hjælpe med at fremskynde resultatet, hvis du ikke overspiser og springer træning over. Husk, at dette kun er et supplement, så du kan ikke give op og vente på, at carnitinet gør alt for dig.

Anbefalede: