7 Subtile Tricks, Som En Fitnessklub Narre Dig

Indholdsfortegnelse:

7 Subtile Tricks, Som En Fitnessklub Narre Dig
7 Subtile Tricks, Som En Fitnessklub Narre Dig

Video: 7 Subtile Tricks, Som En Fitnessklub Narre Dig

Video: 7 Subtile Tricks, Som En Fitnessklub Narre Dig
Video: 7 tricks: Lær din hjerne at være slank [LYDFIL] 2024, Kan
Anonim

Et fitnesscenter er ikke kun et sted for træning og udendørs aktiviteter, men også en lukrativ forretning. For at øge indkomsten går ejere og administratorer af sådanne klubber ofte efter ikke helt ærlige tricks.

7 subtile tricks, som en fitnessklub narre dig
7 subtile tricks, som en fitnessklub narre dig

Ejere af fitnessklubber er interesserede i at sælge så mange tjenester som muligt. Dette får dem ofte til at handle ikke helt korrekt og ærligt. Kunder skal være opmærksomme på de mest almindelige tricks for at undgå at blive narret.

Særlige betingelser for kontrakten

Når du opretter en kontrakt, skal du undersøge den nøje. Der skal lægges særlig vægt på varen ved refusion. I henhold til loven skal du kun betale for de leverede tjenester. Hvis en person af en eller anden grund ikke længere vil gå til klubben, er de forpligtet til at returnere pengene til de klasser, som han ikke havde tid til at deltage i. Men ledelsen af nogle fitnesscentre er vanskelig. I kontrakterne foreskriver de, at hvis klienten nægter at besøge klubben, vil kun en procentdel af de ubrugte midler blive returneret til ham. Resten afskrives som en fortabelse. Det er bedre ikke at underskrive sådanne aftaler, men at lede efter et andet sted at træne. Også bemærkelsesværdige er de punkter, hvor det er aftalt at forlænge abonnementets gyldighed, hvis klasser blev savnet af gyldige grunde. Hvis dette ikke leveres, kan du miste en masse penge i tilfælde af sygdom eller skade.

Årligt abonnement

Et strålende gym-management trick er det for dyre månedlige medlemskab. Med så høj pris, ser de nedsatte årskort ud som en gave. Folk køber dem, men i sidste ende mister de meget. Det ser ud til, at der er meget tid i vente, så de har ikke travlt med at deltage i alle klasser. Nogle gange ændres omstændighederne, det bliver ikke særlig praktisk at gå til klubben. I dette tilfælde er pengene allerede deponeret. I betragtning af alle disse faktorer er det undertiden mere rentabelt at købe et månedligt abonnement.

Alt inklusive og begrænset adgangskort

Abonnementer, hvor der kun gives besøg tidligt om morgenen eller sent om aftenen, er 20-30% billigere end normalt. Mange mennesker køber dem med glæde og bliver derefter skuffede. Det er svært at tvinge dig selv til at træne på sådanne ubehagelige timer. Spring over. Hvis alt beregnes godt, er fordelene ved anskaffelsen tvivlsomme.

Flere fitnessklubber tilbyder deres klienter et gruppe-motionscenter, flere swimmingpools, et spa-område, en tennisbane, fitnesscentre og mange andre altomfattende faciliteter. Det tiltrækker folk. De finder det meget fristende at have et valg. Omkostningerne ved et abonnement synes ikke for høje i sammenligning med alle de muligheder, som en besøgende får. Men faktisk er dette en af gimmicks fra virksomhedsejere og administration. Tiden til at besøge klubben er stadig begrænset, så du vil ikke være i stand til at besøge mange spillesteder på én gang. Ofte inkluderer denne pakke ikke evnen til at træne med en mentor. Træneren nærmer sig kun klienten under det første besøg, og derefter skal personen mestre alt alene eller betale ekstra penge.

Salg af falske stoffer

I barerne i mange fitnesscentre tilbyder de ikke helt falske præparater af høj kvalitet eller endog falske til opbygning af muskelmasse til vægttab. Cocktails er også meget dyre. Alt dette fører til, at besøgende spilder penge. I klubbaren behøver du ikke spørge, om det er muligt at tabe sig fra ethvert produkt fra deres sortiment. Selvfølgelig vil de svare bekræftende. Faktisk vil ingen af disse produkter hjælpe dig med at tabe disse ekstra pund.

Pålægge yderligere tjenester

Mange fitnessklubber har dummy skuespillere. Det kan være en stærkt muskuløs mand eller en kvinde med en ideel figur. De indleder samtaler med besøgende. Når de bliver spurgt, hvordan det lykkedes dem at opnå disse resultater, begynder de at promovere proteintilskud, diætpiller eller en bestemt personlig træner. Alt dette gøres med det formål at generere yderligere fortjeneste fra kunder.

Billede
Billede

Ugyldig information om coachingpersonalet

Ledelsen af mange sportsklubber er ikke ansvarlig nok i valg af trænere. De inviterer almindelige atleter til at arbejde, som simpelthen ikke kender fysiologi og anatomi. Samtidig placerer administratorer dem som professionelle. Med sådanne undervisere er det ikke altid muligt at opnå de ønskede resultater. En person kan være en guldmedalje i en konkurrence, men en dårlig instruktør.

Salg af sæsonbilletter efter rater

Mange fitnessklubber tilbyder deres kunder abonnement i rater eller lån. Samtidig erklærer de, at potentielle besøgende ikke vil medføre yderligere omkostninger. Faktisk er dette bare en gimmick. Alt er allerede inkluderet i prisen. Nogle klubber arbejder med banker. Du skal studere dokumenterne nøje. Ofte tilbydes kunder at indgå en aftale med en bank. Samtidig sælger ledelsen af fitnesscentret et større antal abonnementer, og de besøgende betaler lån.

Anbefalede: