Fysisk Uddannelse Eller Sport?

Fysisk Uddannelse Eller Sport?
Fysisk Uddannelse Eller Sport?

Video: Fysisk Uddannelse Eller Sport?

Video: Fysisk Uddannelse Eller Sport?
Video: Uddannelsen til Fysisk Aktivitetskonsulent 2024, Kan
Anonim

Hvilke foreninger opstår med ordet "fysisk træning"? Naturligvis først og fremmest skolen. Løb, hopper, fodbold. Moderat fysisk aktivitet, let træthed, lethed, glæde. Hvad er forbundet med ordet "sport"? Spænding, udmattelse, arbejde til det yderste. Tårer og skuffelse eller glæde og glæde.

Fysisk uddannelse eller sport?
Fysisk uddannelse eller sport?

Selvom disse to begreber er forbundet med fysisk aktivitet, har de stadig forskellige betydninger. Sport er først og fremmest en konkurrence, en konkurrence, en kamp for lederskab mellem mennesker. Målet er at komme først, være den bedste, og nogle gange må mange ofre for dette: tid, penge, sundhed. Ja, sport tager undertiden sundhed væk, men fysisk træning tilføjer det.

image
image

Ligesom en mekanisk motor, hvis den fungerer ved grænsen af dens evner, vil gå i stykker, således kan den menneskelige krop ikke modstå katastrofale belastninger. Uanset om det er moderat fysisk aktivitet, som forbedrer kroppen, styrker den, gør den stærkere og mere varig. Hvor ofte kan du høre fra atleter om forskellige skader? Nogen trak musklerne på armen, nogen knuste hans ben, men med fysisk træning er alt andet, det er ekstremt sjældent, når en person, der gør fysisk træning, bliver såret og fratager sig muligheden for at leve et aktivt liv i ubestemt tid.

På den ene side har skader en negativ farve, men på den anden side kan du også drage fordel af dette. I løbet af denne tid kan du fuldt ud rehabilitere dig selv, du bliver nødt til at konsultere læger, studere medicinsk litteratur. Som et resultat bliver en person mere læsefærdige og på et tidspunkt vil være i stand til at hjælpe en anden i en række forskellige situationer.

image
image

Sport og økonomi

Almindelige”atleter” betragter ikke fysisk træning som en indtægtskilde, men mange atleter lever af sport. Deltagelse i konkurrencer, fotografering til forskellige blogs, magasiner og lignende. For mange atleter er regelmæssig motion, daglig rutine og ernæring grundlaget for deres levebrød.

Som for eksempel en købmandskasser kommer på arbejde, så en atlet kommer til træning. Hvilken konklusion kan drages af alle ovenstående? Gør kun let fysisk aktivitet? Slet ikke nødvendigt. Du skal bare nærme dig spørgsmålet om sport klogt og forberedt.

Anbefalede: