Kvalifikationsturnering Til Verdensmesterskabet I 2014. Europæiske Grupper

Indholdsfortegnelse:

Kvalifikationsturnering Til Verdensmesterskabet I 2014. Europæiske Grupper
Kvalifikationsturnering Til Verdensmesterskabet I 2014. Europæiske Grupper

Video: Kvalifikationsturnering Til Verdensmesterskabet I 2014. Europæiske Grupper

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Portugal & Italy In Same Group Of World Cup 2022 Play-Off | European Qualifiers Explained | HINDI 2023, Februar
Anonim

Valget af hold til den sidste fase af FIFA World Cup 2014 er ved at være slut. Jeg præsenterer din udvælgelsesprocedure, som de europæiske hold gennemgår.

Europæiske udvælgelsesgrupper til verdensmesterskabet i 2014
Europæiske udvælgelsesgrupper til verdensmesterskabet i 2014

Er det nødvendigt

Fodbold, verdensmesterskab, lommeregner, kampresultater

Instruktioner

Trin 1

I begyndelsen er alle 53 europæiske lande opdelt i ni grupper. Opdelingen finder sted i henhold til holdernes nuværende vurdering og udføres i værtslandet for mesterskabet, i vores tilfælde i Brasilien. Da antallet af hold ikke kan deles med nøjagtigt 9, er der kun 5 hold i en gruppe, mens de resterende otte har 6. Den kvalificerende turnering inkluderer 2 spil med hver af modstanderne, hjemme og ude.

Trin 2

Som et resultat af alle kampene identificeres de 9 stærkeste hold fra hver gruppe, der tog de første placeringer. De går direkte til finalen i verdensmesterskabet. De hold, der tog andenpladsen, som et resultat af en yderligere uafgjort, danner par, hvor vinderne i sidste ende også udvælges til verdensmesterskabet. Spil i par afholdes på samme måde: hjemme og ude. Vinderen bestemmes af summen af ​​de to kampe. Hvis resultatet af summen er uafgjort, ser de på antallet af scorede mål i et fremmed felt. Den, der har mere - han fortsætter. Hvis alle indikatorer er ens, tildeles ekstra tid i den anden kamp og derefter en række straffe, indtil en vinder identificeres.

Trin 3

Spørgsmålet kan opstå: hvis der er 9 grupper, så er holdene, der tog andenpladsen, også 9, så hvordan er de opdelt i par. Svaret er simpelt: Holdet med mindst point fra andenpladsen deltager ikke i parring og efterfølgende kvalifikationskampe. Det går automatisk ned. En ny nuance mere. Da grupperne har et ulige antal hold (5 hold i et, 6 hold i resten), er point scoret med de hold, der tog sjette pladser i grupperne, udelukket fra beregningen af ​​de samlede point for de hold, der tog andenpladsen.

Billede
Billede

Populær af emne.