"World Boxing" - Legender Historie

"World Boxing" - Legender Historie
"World Boxing" - Legender Historie

Video: "World Boxing" - Legender Historie

Video:
Video: 1964-2021 Все чемпионы в супертяжелом весе! Сколько вы назовете?!?! 2024, April
Anonim

Dokumentarfilmen om de mest legendariske og fremragende personligheder ved boksning "World Boxing" fangede virkelig historiske mennesker, på hvem det simpelthen er umuligt ikke at stoppe din opmærksomhed, da deres karriere var fuld af overskrifter i aviser og magasiner.

Billede
Billede

Hvis vi taler om kampens taktik og teknik, kan du finde flere polerede boksere, men det var de personligheder, der blev fanget i filmen, der blev husket for deres opførsel i ringen og i livet såvel som slagets styrke.

Mike Tyson, George Foreman og Roy Jones Jr. blev sådanne legender. Hvis vi taler om, hvilke slag der skal være i boksning, er der ingen bedre teknik end Mike Tysons, han var især berømt for sit "knockout" slag, der afskår modstandere flere gange tungere og højere i højden.

image
image

Roy Jones Jr. er uforlignelig for sin opførsel i ringen, han går altid på fængsel, viser bestemt tydeligt, at han altid er åben for at blæse, men samtidig giver han aldrig fjenden mulighed for at røre ved sig selv. Ifølge anmeldelser fra nære mennesker og venner viser han sig at være den venligste og mest åbne person, mangesidet i sine talenter og verdenssyn, en skuespiller både af profession og i ringen, boksning, viser færdighederne hos en skuespiller i komedien genre. Hvis mange fans og beundrere af hans bokseteknik ville ønske, ville alle film om boksning være dedikeret til ham.

Den tredje bokseforklaring, som filmen "World Boxing" er dedikeret til, er George Foreman. Denne sag er generelt unik i sin historie, så det er simpelthen umuligt at gå glip af dette.

image
image

I sine yngre år begyndte Foreman allerede at bokse ved verdensmesterskaber, men alligevel, efter at have lidt en række knusende nederlag, gik han i kirke og blev præst. Indtil 1987 turde han ikke vende tilbage og sagde, at ensomhed med Gud er det eneste, han har brug for. Imidlertid besluttede han ikke desto mindre og efter at have gennemgået en vanskelig vej til rehabilitering og gendannelse af form blev han igen en mester. Nu er Foreman pensioneret og vender tilbage til kirken igen, men hvem ved, han er muligvis snart tilbage på et boksespor.

Anbefalede: