Hvordan Man Laver En Mave

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver En Mave
Hvordan Man Laver En Mave

Video: Hvordan Man Laver En Mave

Video: Hvordan Man Laver En Mave
Video: Hvordan man laver en mave til backflip dansk tale 2024, Kan
Anonim

Der er mange øvelser til udvikling af mavemuskler. Vælg blandt dem dem, der er optimale for dig, hvilket giver en belastning på maven.

Hvordan man laver en mave
Hvordan man laver en mave

Nødvendig

sportsdragt

Instruktioner

Trin 1

Varm op til alle muskelgrupper.

Trin 2

Øvelse "Cykel" er den mest effektive øvelse til udvikling af mavemusklerne. Det involverer alle musklerne i denne gruppe. Hovedbelastningen falder på de forreste mavemuskler.

Det skal udføres, mens du ligger på ryggen på en fast, jævn overflade. På samme tid skal du lægge dine hænder bag dit hoved. Bring derefter knæene op til brystet uden at anstrenge dig. Dine skuldre skal stadig røre gulvet. Ret dit højre ben ud og hold det i en 45 graders vinkel i forhold til gulvet. Drej samtidig den øverste halvdel af kroppen og forsøg at røre højre albue til venstre knæ, som forbliver bøjet.

Ret derefter dit venstre ben ud og træk din overkrop, så din venstre albue rører ved dit højre knæ. Gentag 15 gange for hver side.

Trin 3

En anden effektiv øvelse er at løfte kroppen til de krydsede ben.

Gør det mens du ligger på ryggen. Løft dine rette ben op, kryds dem i luften ved knæene. Løft den øverste halvdel af kroppen og forsøg at nå benene med brystet. Placer dine hænder, som du vil, du kan holde dem bag dit hoved, du kan strække dem langs kroppen. Gentag løft af kroppen i denne position 15 gange.

Trin 4

En øvelse, der lægger en belastning på de nedre abdominale muskler kaldes omvendt vridning.

Som i de foregående øvelser ligger startpositionen på din ryg. Læg dine hænder på gulvet, løft dine ben over kroppen, enten bøj dem ved knæene, eller ret dem ud og kryds dem. Sørg for, at hofterne er i en ret vinkel i forhold til kroppen.

Stram dine mavemuskler og prøv at løfte dit bækken, træk dine ben mod loftet. Pas på ikke at belaste dine ryg- og nakkemuskler.

Anbefalede: