Hvem Blev Nummer Tre Ved FIFA World Cup

På den næstsidste dag af verdensmesterskabet i Brasilien fandt kampen om bronzemedaljerne til verdensmesterskabet sted. Landsholdene i Brasilien og Holland mødtes på det nationale stadion Brasilia.

Hvem blev nummer tre ved FIFA verdensmesterskabet i 2014

Kampen om mesterskabsværter startede meget dårligt. Allerede i 3. minut af mødet åbnede Van Persie scoren, efter at en kontroversiel straf blev tildelt. På gentagelsen var det klart, at Silvas frispark på Robben stadig var uden for feltet. Dommeren bemærkede det dog ikke. Holland tog føringen 1 - 0.

I det 16. minut fik Blind hele Brasilien til at huske om mareridtet i semifinalekampen. På grund af træghed i forsvaret af mesterskabet er mesterskabet, skød Blind Cesar uden for feltet. Men selv i denne situation, på tidspunktet for flankepasset til den hollandske midtbanespiller, hvorfra baldakinen gik ind i feltet, var en offside position synlig. Resultatet blev 2 - 0 til europæernes fordel. Dette gav det brasilianske hold noget chok. Efter to scorede angreb europæerne oftere og skarpere.

Først i anden halvdel af indledende halvdel var brasilianerne i stand til at demonstrere deres angrebspotentiale. De største trusler mod det nederlandske mål var dog først efter dødballerne. Som et resultat lykkedes det Brasilien aldrig at score. Holdene gik på pause med Holland 2-0 foran.

I anden halvdel forsøgte brasilianerne at eskalere situationen ved modstanderens mål, men det skal indrømmes, at der ikke var nogen reelle hundrede procent chancer for at fange det hollandske mål. Europæerne gav bolden til sydamerikanerne, mens de selv forsøgte at spille på modangreb.

Blandt de farlige angreb fra Brasilien kan Ramirez's spark fra straffelinjen bemærkes, men bolden fløj forbi mållinjen.

I det 68. minut begik dommeren igen en fejl til fordel for europæerne. Oscar blev skudt ned i det hollandske straffesparksområde, men dommeren fik brasilianeren til at simulere i stedet for at pege på et punkt. Dette øjeblik påvirkede også det allerede demonterede Brasilien negativt.

I sidste ende savnede brasilianerne det tredje mål i deres eget net. Allerede i den fortættede tid spillede hollænderne en god kombination på kontraangrebet, som Wijnaldum afsluttede med et nøjagtigt slag.

Kampens endelige resultat er endnu et nederlag for Brasilien. Denne gang besejrede Holland turneringsværterne med en score på 3 - 0. Dette gjorde det muligt for europæerne at blive bronzemedaljer fra verdensmesterskabet i fodbold. Værterne til verdensmesterskabet i 2014 blev efterladt uden mesterskabsmedaljer.