Hvordan Man Vælger En Elliptisk Træner

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Elliptisk Træner
Hvordan Man Vælger En Elliptisk Træner

Video: Hvordan Man Vælger En Elliptisk Træner

Video: Hvordan Man Vælger En Elliptisk Træner
Video: Как подобрать эллиптический тренажер 2024, Kan
Anonim

Elliptiske trænere blev populære for over to årtier siden. I årenes løb er disse træningsudstyr blevet forbedret konstant, men deres funktionsprincip har været det samme. En sådan simulator simulerer godt at gå op ad trapper, cykle eller stå på ski, idet det er en hybrid af et løbebånd og en stepper. Valget af en elliptisk træner skal skræddersys til dine behov.

Hvordan man vælger en elliptisk træner
Hvordan man vælger en elliptisk træner

Instruktioner

Trin 1

Husk, at næsten enhver elliptisk træner giver dig muligheden for at få en alsidig belastning. Når du arbejder på en sådan enhed, er arme, ryg, ben og mave muskler involveret. En sådan række belastninger giver dig mulighed for at styrke åndedræts- og kardiovaskulære systemer samt tabe ekstra pund. Minimal belastning på rygsøjlen og leddene gør den elliptiske træner nyttig til ældre.

Trin 2

Når du vælger en maskine, skal du kontrollere dens skridtlængde. For eksempel med en højde på 165-170 cm kan den optimale trinlængde betragtes som 40-50 cm eller mere. Dette trin gør det muligt at træne så mange muskler som muligt uden unødvendig overbelastning. Eksperter er enige om, at længere skridt kan forbedre effektiviteten af den elliptiske træner. Kortstridsmaskiner er billigere, men kun velegnet til personer med relativt kort statur.

Trin 3

Når du vælger, skal du tage højde for vægten af dem, der planlægger at træne på simulatoren. Det er bedst, hvis atletens vægt er 8-10 kg mindre end de egenskaber, der er angivet i enhedens brugsanvisning. Dette er vigtigt, så den elliptiske træner ikke arbejder til sin grænse og vil tjene dig så længe som muligt.

Trin 4

Kontroller maskinens belastningssystem. Hvis det er magnetisk, ændres parametrene i manuel tilstand. Den elektromagnetiske belastning gør det muligt at ændre simulatorens egenskaber ved at trykke på knapperne på kontrolpanelet. I modsætning til et magnetisk system, for et elektromagnetisk system, er svinghjulets vægt næsten irrelevant, fordi en jævn kørsel her sikres ved hjælp af en induktionsspole på specielle magneter. Som et resultat optager elliptiske undervisere med elektromagnetisk belastning mindre plads.

Trin 5

Inden du træffer det endelige valg, skal du prøve at konsultere dem, der har øvet på forskellige typer elliptiske undervisere. Du er velkommen til at prøve det i gymnastiksalen eller butikken. Forstå dens enhed og funktionsprincip. Find ud af, hvad der er de funktionelle muligheder for den model, du kan lide, hvilket sæt programmer simulatoren kan implementere. Jo mere omfattende information du modtager, jo lettere bliver det for dig at træffe en købsbeslutning.

Anbefalede: