De Mest Spektakulære Kampe I FIFA World Cup

Indholdsfortegnelse:

Spektakulære fodboldkampe kan kaldes både stædige konfrontationer med en overflod af mål og spil, hvor store sejre blev vundet. Af de 64 kampe i det færdige verdensmesterskab i fodbold i Brasilien kan der skelnes mellem flere specielle møder.

De mest spektakulære kampe i FIFA World Cup 2014

Brasilien - Tyskland (1-7)

Den mest ødelæggende sejr ved verdensmesterskabet i 2014 kan betragtes som det tyske landsholds succes i semifinalekampen mod værtsholdet til verdensmesterskabet Brasilien. Tyskerne påførte sydamerikanerne et knusende nederlag med en score på 7 - 1. Det er bemærkelsesværdigt, at første halvdel af mødet sluttede med en score på 5 - 0. Derudover skal det bemærkes, at det tyske hold var i stand til at score fem gange på 18 minutter (fra det 11. til det 29. minut af første halvleg). Dette nederlag var det største for det brasilianske landshold i dets historie.

Spanien - Holland (1-5)

En af de første kampe i turneringen mellem de bedste rivaler sluttede også med en knusende score. Holland påførte spanierne et imponerende nederlag med 5 - 1. Første halvleg sluttede med et uafgjort mål, mens hollænderne i anden halvdel knuste modstanderens forsvar og scorede fire ubesvarede mål.

Australien - Holland (2-3)

Et andet spil på gruppetrinnet mellem Holland og Australien sluttede med en stor score. Tilskuerne kunne se fem mål scoret. Under mødet havde begge hold en fordel i scoren. Til at begynde med tog hollandske spillere føringen, men i anden halvdel måtte van Gaals mænd genvinde. Til ære for sidstnævnte gjorde de ikke kun dette, men var også i stand til at vinde en viljestærk sejr 3 - 2.

Nigeria - Argentina (2-3)

Kampen mellem Nigeria og Argentina præsenterede også fem scorede mål. Begivenheder i kampen begyndte at udvikle sig meget hurtigt. I starten indrømmede nigerianerne i 3. minut, men allerede den 4. vandt de tilbage. I den fortættede tid i første halvdel bragte Messi igen sydamerikanerne frem med et frispark. Begyndelsen af anden halvdel af mødet var præget af et mål fra Nigeria, men næsten straks (i det 50. minut) tog Argentina igen føringen. Det endelige resultat er en 3 - 2 sejr for argentinerne.

Ghana - Tyskland (2 - 2)

Et af de lyseste møder, der sluttede uafgjort, var spillet mellem ghanerne og tyskerne. Tyske fodboldspillere formåede kun at komme foran i anden halvdel, men indrømmede derefter to gange. Den næste sensation af mesterskabet var ved at brygge. Men de tyske spillere var ikke enige i dette. De var i stand til at udjævne resultatet, der bestemte det endelige resultat af kampen mellem Ghana og Tyskland (2 - 2).