Det Symbolske Hold Til FIFA World Cup

Det Symbolske Hold Til FIFA World Cup
Det Symbolske Hold Til FIFA World Cup

Video: Det Symbolske Hold Til FIFA World Cup

Video: Det Symbolske Hold Til FIFA World Cup
Video: ПОЙМАЛ ОДНОГО из ЛУЧШИХ КУМИРОВ в ПАКЕ! Открыл 3 СБЧ на ЛЕГЕНДУ и 20 паков 85+ // ПАКИ ФИФА 22 2024, Kan
Anonim

Efter afslutningen af FIFA verdensmesterskabet i 2014 annoncerede FIFA sammensætningen af det symbolske hold til turneringen. Blandt de elleve bedste spillere i det brasilianske verdensmesterskab var fem mestre (tyskere), tre spillere fra det hollandske landshold, to argentiner og en colombianer.

Det symbolske hold til FIFA World Cup 2014
Det symbolske hold til FIFA World Cup 2014

Den brasilianske verdensmesterskab i 2014 kaldes allerede målmand og strejkerfærdighedsturnering. I de 64 mesterskabskampe så tilskuerne flere fremragende målvagter, så målmandens plads var en af de mest kontroversielle i det symbolske hold i turneringen. FIFA foretog valget til 2014 verdensmester Manuel Neuer (Tyskland).

Forsvarslinjen for det symbolske verdensmesterskab 2014 hold er repræsenteret i centrum af Mats Humels (Tyskland) og Ron Vlar (Holland). Til højre på flanken blev stedet indtaget af en anden nylavet verdensmester og tysk kaptajn Philip Lahm. FIFA gav positionen som venstreback til bronzemedaljen i det sidste verdensmesterskab Daily Blind (Holland).

I supportzonen var de bedste centrale midtbanespilere ifølge FIFA den tyske Toni Kroos og den argentinske Javier Mascherano.

Trioen af fodboldspillere, der støttede den eneste angribende fremad, repræsenterede Argentinas kaptajn Lionel Messi, den flyvende hollænder Arjen Robben og den vigtigste målscorer for det brasilianske verdensmesterskab, den unge colombianer James Rodriguez (6 mål).

Den eneste rene front for FIFA-organisationen i det symbolske hold inkluderede tyskeren Thomas Müller, der scorede fem mål i turneringen.

Således er ordningen for det symbolske hold til verdensmesterskabet i 2014 4 - 2 - 3 - 1. Trænerens plads i det symbolske hold gik til Costa Ricas mentor Jorge Luis Pinto.

Anbefalede: