Det Symbolske Hold Af Tabere Af FIFA World Cup

Det Symbolske Hold Af Tabere Af FIFA World Cup
Det Symbolske Hold Af Tabere Af FIFA World Cup

Video: Det Symbolske Hold Af Tabere Af FIFA World Cup

Video: Det Symbolske Hold Af Tabere Af FIFA World Cup
Video: UPDATE STANDING TABLE FIFA WORLD CUP 2022 QUALIFICATION - 09/2021 | JunGSa Football 2024, Kan
Anonim

FIFA verdensmesterskabet, der fandt sted i Brasilien fra 12. juni til 13. juli, gav mange forskellige følelser. Ud over den fremragende præstation fra nogle fodboldspillere er det muligt at udpege de spillere, hvis handlinger var ekstremt mislykkede, hvilket førte til den endelige skuffelse.

Det symbolske hold af tabere af FIFA World Cup 2014
Det symbolske hold af tabere af FIFA World Cup 2014

Målmanden for det spanske landshold Iker Casillas indtog pladsen i portene til det symbolske hold af tabere af verdensmesterskabet i 2014. Hans hold var ude af stand til at kvalificere sig fra gruppen ved verdensmesterskabet. Allerede i den første kamp i turneringen indrømmede Casillas fem mål fra hollænderne.

En anden spanier findes i forsvarslinjen - Sergio Ramos. Hans præstation i turneringen blev modtaget som yderst mislykket. Virksomheden til spilleren fra Royal Club of Madrid var den brasilianske Dani Alves (som mistede sin plads i hovedtroppen i Brasilien i de afgørende kampe), den portugisiske Pepe (endnu en gang undlod at spille alle kampene uden et rødt kort) og den kamerunianske Benoit Assou-Ekotto (hvis forsvarszone var et åbent hul i det afrikanske forsvar).

Følgende spilleres mislykkede handlinger er markeret i midterlinjen. Så den belgiske Eden Hazard, fra hvem der blev forventet et lysere spil, den japanske Shinji Kagawa og den kamerunske Alexander Song kom ind i verdensfodboldholdets anti-fodboldhold. Alle disse spillere forventedes at have mere kreativ fodbold, men lederne af deres landsholds centerlinje lever ikke op til forventningerne. De så ærligt svage ud.

I offensivlinjen kan tre spillere udpeges blandt de største tabere af mesterskabet. Den brasilianske angriber Fred er blevet Brasiliens nationale antihelt. Hovedtræner for mesterskabet er længe blevet kritiseret af mange eksperter for det faktum, at han sætter denne person i kompositionen. Det er dog muligt, at Scolari simpelthen ikke havde et valg. Italiens fremadstorm Mario Balotelli modtog også sin velfortjente plads blandt taberne af verdensmesterskabet. Denne fodboldspiller svigtede ærligt talt to kampe i gruppen, hvilket var en af faktorerne bag italienernes afgang på et så tidligt stadium. Cristiano Ronaldo blev den sidste angriber, der blev kendt for et kedeligt spil, der forårsagede holdets fiasko.

Anbefalede: