Hvem Er Blevet Udnævnt Til Den Nye Hovedtræner For Juventus

Hvem Er Blevet Udnævnt Til Den Nye Hovedtræner For Juventus
Hvem Er Blevet Udnævnt Til Den Nye Hovedtræner For Juventus

Video: Hvem Er Blevet Udnævnt Til Den Nye Hovedtræner For Juventus

Video: Hvem Er Blevet Udnævnt Til Den Nye Hovedtræner For Juventus
Video: AJC PODCAST S4. EP 19 | POST JUVENTUS VS ATALANTA 2024, April
Anonim

Den 16. juli lærte mange fans af fodboldklubben Juventus i Torino den triste nyhed. Holdets hovedtræner, Antonio Conte, under hvilken klubben vandt det italienske mesterskab i de sidste tre sæsoner, opsagde sin kontrakt med ledelsen af den gamle dame. Træneren blev straks udskiftet.

Hvem er blevet udnævnt til den nye hovedtræner for Juventus
Hvem er blevet udnævnt til den nye hovedtræner for Juventus

Den dag, hvor nyheden om Antonio Conte's afgang fra Juventus spredte sig over fodboldverdenen, besluttede ledelsen af den mest betegnede klub i Italien at udnævne en ny hovedtræner. Det var den 46-årige specialist Massimiliano Allegri.

Allegri spillede selv fodbold, men han spillede ikke for de bedste klubber i det italienske mesterskab. Født Massimiliano den 11. august 1967 i Livorno. Hans karriere som fodboldspiller gav ham ikke store priser. Efter at midtbanespilleren besluttede at afslutte med personlige optrædener, prøvede han sig på coaching.

Den første klub for træneren var Allianse-holdet, der spillede i Serie C i det italienske mesterskab. Det var sæsonen 2003-2004. Dette blev efterfulgt af andre mindre kendte italienske fodboldklubber. For eksempel "Grosseto", "Sassuolo". Først i 2008 blev specialisten inviteret til at træne Serie A-klubben (Cagliari). Massimiliano opnåede ikke meget succes med dette hold, men allerede i 2010 blev han inviteret til den øverste italienske klub Milan. I sin første sæson vandt han den italienske titel med et hold fra Milano. Det var takket være dette, at Allegri blev anerkendt som den bedste træner i Italien i 2011. På samme tid vandt Massimiliano den italienske Super Cup med fodboldspillere i Milano. Men så var der et markant fald i en coaches karriere hos en specialist på grund af det falmede spil i Milan. Allegri blev ikke længere betragtet som den bedste træner, han begyndte at have hyppige konflikter med holdets ledelse. Alt dette førte til, at Allegri blev fyret fra sin stilling som hovedtræner i Milano i januar 2014.

Specialisten behøvede ikke at være uden arbejde i lang tid. Allerede den 16. juli underskrev han en kontrakt med lederen af det italienske mesterskab de seneste år, Juventus. Samarbejdet forventes i to år. Den italienske presse rapporterer Allegis officielle løn for sæsonen til 2 millioner euro.

Denne beslutning fra Juventus-ledelsen forårsagede mange modstridende følelser. Mange fans af klubben mener, at Allegri ikke matcher niveauet for et godt hold. I øjeblikket holder specialisten allerede den første træningslejr i Juventus.

Anbefalede: