Sådan Får Du En Karakter I Skak

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Karakter I Skak
Sådan Får Du En Karakter I Skak

Video: Sådan Får Du En Karakter I Skak

Video: Sådan Får Du En Karakter I Skak
Video: ЛЫСАЯ БАШКА, СПРЯЧЬ ТРУПАКА #2 Прохождение HITMAN 2024, April
Anonim

Skak er et spil med en historie, der spænder over titusinder af århundreder. Og for hele tiden har det ikke mistet sin betydning for det moderne samfund. Skak er en sammensmeltning af videnskab, kunst og sport. Mange tiltrækkes igen af den sportslige del af skak. Det er prestigefyldt at få en sportskategori inden for skak, fordi skakspillere længe har været anerkendt af samfundet som intelligente og logiske mennesker.

Skak turnering
Skak turnering

Er det nødvendigt

Selvstudie guide over skakspil, internet, skak, skakur

Instruktioner

Trin 1

Sportsklassificering i skak er en streng hierarkimodel. Det kan forestilles som en kæde: international stormester, international mester, mester i sport i Den Russiske Føderation, kandidat til mester i sport, indehaver af kategorien (den højeste kategori er I, den laveste - III).

Trin 2

For at opnå en sportskategori i skak er det nødvendigt at opfylde visse normer. Den tredje kategori kan opnås ved at give "skakeksamen" til din træner i en skakklub. Normalt består en sådan eksamen i at løse enkle problemer (skaffe materiale eller skakmat i to eller tre træk). Du skal også være i stand til skakmat med en dronning, tårn, ridder og biskop, to biskopper. Teoretiske spørgsmål om slutspillet (slutningen af spillet) og realiseringen af fordelen i det er mulige.

Trin 3

For at få en rang over den tredje skal du deltage i turneringer og opnå et bestemt resultat i dem. Desuden tildeles II klasse for en sejr (et podium) i en byturnering og for en sejr i regionale (regionale) konkurrencer - I. For at deltage i turneringer skal du konstant opretholde dit skakniveau på et højt niveau (arbejde med skaklitteratur, træne på Internettet med online-modstandere). Men du skal også tage højde for de specifikke detaljer ved skak turneringer.

Trin 4

I en turnering er det nødvendigt at nedskrive et skakspil i en kort skaknotation, så du skal lære at gøre det meget hurtigt, og så optagelsen ikke forstyrrer selve spillet, bringe processen til automatisering. Tidskontrol er et andet træk ved skakspil i turneringer. Du skal lære at tænke hurtigt (internetspil med reduceret tidskontrol og blitz-turneringer bør hjælpe dig med dette), men i en turnering er det vigtigt at kontrollere hvert træk flere gange - skæbnen for spillet afhænger af det, og din rang også.

Anbefalede: