Rivaler Fra Det Russiske Fodboldlandshold I Udvælgelsen Til EM

Indholdsfortegnelse:

Rivaler Fra Det Russiske Fodboldlandshold I Udvælgelsen Til EM
Rivaler Fra Det Russiske Fodboldlandshold I Udvælgelsen Til EM

Video: Rivaler Fra Det Russiske Fodboldlandshold I Udvælgelsen Til EM

Video: Rivaler Fra Det Russiske Fodboldlandshold I Udvælgelsen Til EM
Video: Se målene: Kvindelandsholdet mørbanker Rusland 2024, April
Anonim

Meget snart, i september 2014, begynder kvalifikationsrunden til UEFA European Football Championship 2016. Den sidste runde finder sted i Frankrig, men du skal stadig komme derhen. Hvad er chancerne for det russiske landshold i betragtning af gruppens rivaler?

Turnerings vært - Frankrig
Turnerings vært - Frankrig

Er det nødvendigt

Kvalifikationsturnering til EM 2016, kendskab til modstanderne, Sverige, Østrig, Montenegro

Instruktioner

Trin 1

I 2016 vil der være en global ændring i formatet for EM-turneringen. Nu spiller 24 landshold i den sidste fase, hvilket er 8 hold mere end før i år.

Således ændres rækkefølgen på det kvalificerende trin. Fra nu af er de første 2 hold fra hver gruppe direkte kvalificeret til mesterskabet. Det bedste af alle tredje hold kommer også til europamesterskabet i 2016 uden slutspil, mens de resterende otte hold vil konkurrere mod hinanden om retten til at repræsentere deres land i den største europæiske fodboldkonkurrence.

Trin 2

I gruppe G, hvor det russiske landshold er komfortabelt placeret som en "mor" i lodtrækningen, vil den største rival være det svenske landshold.

Skandinaverne har regelmæssigt spillet ved EM siden 2000, og i deres grupper besætter de konstant de første pladser foran de stærkere landshold. Svenskernes vigtigste trumfkort er disciplin og atletik. Derudover har Tre Kronas altid mindst en verdensberømt spids. Tidligere var det Henrik Larsson, nu tog Zlatan Ibrahimovic sin plads.

Selvfølgelig tager årene deres vej, og Zlatan er ikke så god nu som for et par år siden, men Euro 2016 vil være hans sidste chance for at vinde noget mod landsholdet, så stemningen hos den svenske gigant vil være uhyrlig.

Det bedste svenske landshold
Det bedste svenske landshold

Trin 3

Ifølge vurderingen var den næste konkurrent det østrigske landshold. Den eneste deltagelse af landsholdet fra foden af Alperne i det europæiske mesterskab var hjemmet Euro 2008, hvor de ikke kunne vinde laurbær.

Det er svært at kalde Østrig en farlig rival, østrigsk fodbold er i sin barndom, og den første generation af den nye generation er David Alaba. Venstre back spiller ikke bare hvor som helst, men i München "Bayern", og efter spillerne fra Moskva "CSKA", efterlader et uudsletteligt indtryk på alle!

David Alaba er Østrigs hovedstjerne
David Alaba er Østrigs hovedstjerne

Trin 4

Hvis vi taler om seriøse rivaler, er det fjerde hold fra det montenegrinske landshold et meget mere velkoordineret hold end Østrig. Lad montenegrinerne ikke have nogen seriøse gevinster endnu, men den kvalificerende turnering til verdensmesterskabet i 2014 har vist, at du med dette hold skal holde den maksimale hastighed og holdning indtil det sidste sekund.

Ud over karakteren havde det montenegrinske landshold også mega-stjerner i Stefan Jovetic (Manchester City) og Mirko Vucinic (Juventus). Selvom de endnu ikke er i de første roller i deres klubber, men i landsholdet, spiller de rollerne som de mest rigtige ledere for partnere.

Stefan Jovetic er klar til at deltage i Euro 2016
Stefan Jovetic er klar til at deltage i Euro 2016

Trin 5

De to resterende hold kan tages ud af parenteserne. Hverken Moldova eller Liechtenstein kan a priori udgøre nogen fare for det russiske landshold. Imidlertid er der i hvert rally to eller tre resultater, når fodbolddværge tager point væk fra de anerkendte ledere, vil jeg ikke have, at sensationen skal være negativ for russerne. Du skal spille med den største dedikation i hver kamp, især på landevejen.

Anbefalede: