Rivaler Fra Russiske Klubber I 1/16 Af Europa League 2015-2016

Rivaler Fra Russiske Klubber I 1/16 Af Europa League 2015-2016
Rivaler Fra Russiske Klubber I 1/16 Af Europa League 2015-2016

Video: Rivaler Fra Russiske Klubber I 1/16 Af Europa League 2015-2016

Video: Rivaler Fra Russiske Klubber I 1/16 Af Europa League 2015-2016
Video: UEFA Europa League [Official Song] 2024, Kan
Anonim

Schweiziske Nyon er igen blevet spillested for lodtrækninger til de største klubfodboldturneringer i Europa. Uafgjort til den første runde af Europa League playoffs fandt sted den 14. december i UEFAs hovedkvarter. Russiske klubber har anerkendt deres rivaler på vej til det prestigefyldte trofæ.

Rivaler fra russiske klubber i 1/16 af Europa League 2015-2016
Rivaler fra russiske klubber i 1/16 af Europa League 2015-2016

På trods af at Europa League-turneringen traditionelt er anerkendt som det næsthøjeste niveau i Europa (efter Champions League), lægger russiske fans særlig vægt på netop denne konkurrence. Denne holdning er ikke tilfældigt, fordi Europa League er repræsenteret af et stort antal indfødte klubber, og chancerne for at nå de øverste etaper i turneringen er højere for russiske hold.

I sæsonen 2015-2016 kom kun to russiske klubber til 1/16 af UEFA Europa League (i de seneste år var mindst tre hold fra Rusland på dette stadium af turneringen). Æren ved at repræsentere russisk fodbold faldt til Moskva “Lokomotiv” og klubben med samme navn fra Krasnodar.

En af lederne af tyrkisk klubfodbold, Fenerbahce, blev Lokomotivs rival. Mange berømte fodboldspillere i vores tid spiller som en del af Istanbul-klubben, hvilket i høj grad komplicerer opgaven for "jernbanearbejdere". Derudover ved hele fodboldverdenen, hvor svært det er at spille kampe i Tyrkiet - et land, hvor fans er blandt de bedste i Europa for deres nidkære "støtte". Imidlertid har "Lokomotiv" i den nuværende Europa League allerede mødt to gange med det tyrkiske hold i gruppespillet. Med "Besiktas" bragte Muscovites begge spil uafgjort - 1-1. Derfor kan vi sige, at Lokomotiv allerede har erfaring i kampe med så seriøse modstandere.

"Krasnodar" i 1/16 af Europa League måtte spille med Prag "Sparta". For lidt over ti år siden var denne tjekkiske klub en formidabel styrke, der konsekvent kæmpede om pladser i Champions League-slutspillet. Over tid har “Sparta” noget mistet sin position på den europæiske fodboldarena, men selv nu kan denne klub ikke kaldes en klar outsider af konfrontationen med “Krasnodar”. Russiske fans kunne være vidne til Sparta i Khimki under kvalifikationsrunden til Champions League denne sæson. Det tog CSKA-fodboldspillere en stor indsats for at komme videre til næste fase af turneringen. Tjekkerne indrømmede ikke i Moskva, og i deres hjemlige Prag førte de overhovedet 2-0, men til sidst indrømmede de tre mål og tabte. Således skulle "Krasnodar" nærme sig mødet med "Sparta" med den mest seriøse holdning.

Anbefalede: