Champions League 2014-2015: Hvilke Klubber Nåede Slutspillet

Champions League 2014-2015: Hvilke Klubber Nåede Slutspillet
Champions League 2014-2015: Hvilke Klubber Nåede Slutspillet

Video: Champions League 2014-2015: Hvilke Klubber Nåede Slutspillet

Video: Champions League 2014-2015: Hvilke Klubber Nåede Slutspillet
Video: UEFA Champions League 2014 2015 Intervalo UniCredit Heineken 1 DE 2024, April
Anonim

Den 10. december 2014 blev alle deltagere i slutspillet i Champions League 2014-2015 bestemt. De var seksten klubber, der indtog de to første placeringer i deres grupper.

Champions League 2014-2015: hvilke klubber nåede slutspillet
Champions League 2014-2015: hvilke klubber nåede slutspillet

I gruppe A blev de to første placeringer indtaget af de regerende mestre i Spanien og Italien. Mesterskabet i kvartetten gik til Atletico Madrid. Andenpladsen i placeringen blev taget af Torino "Juventus". Det skal bemærkes, at Juventus er det eneste italienske hold, der har nået Champions League-slutspillet 2014/15.

Fra gruppe B forlod Real Madrid (den nuværende vinder af Champions Cup) let førstepladsen. Spanierne har vundet seks sejre i seks kampe. Andenpladsen i kvartetten blev indtaget af den schweiziske "Basel", som efterlod det berømte "Liverpool" uden for turneringen.

I gruppe C hører mesterskabet til den franske "Monaco". På andenpladsen kommer tyske Bayer. Dette var den gruppe, hvor St. Petersburg "Zenith" optrådte. Det russiske hold formåede kun at blive den tredje.

Dortmund "Borussia" og London "Arsenal" forlod forventet gruppe D. Begge klubber scorede lige mange point (13 hver). Men med hensyn til yderligere indikatorer var tyskerne de første.

I gruppen, hvor CSKA Moskva spillede, tog Bayern som forventet førstepladsen. Andenpladsen i kvartett E's stilling blev heroisk vundet af Manchester City. Det var de tyske og engelske klubber, der nåede slutspillet fra dødsgruppen og efterlod henholdsvis Roma og CSKA på henholdsvis tredjepladser og fjerdepladser.

Barcelona og PSG kom sig let igennem gruppespillet i Champions League 2014/15 i kvartet F. Hele spørgsmålet var, hvilken klub der ville indtage førstepladsen i gruppen. I den afgørende kamp slog Barcelona PSG (3-1) på deres hjemmestadion, der bestemte det spanske mesterskab.

I gruppe G tog London “Chelsea” med sikkerhed den første plads i tabellen. Andenpladsen gik til den tyske Schalke 04. Først i sidste runde var Schalke-spillere i stand til at sikre deres deltagelse i forårsscenen i den gamle verdens fodboldturnering.

Portugisiske Porto og Donetsk Shakhtar er andre klubber, der har formået at tage føringen i deres grupper.

I slutspillet i Champions League 2014-2015 vil der således være fire repræsentanter for det tyske mesterskab, tre fra spansk og engelsk, to fra franskmænd og en hver fra Italien, Schweiz, Portugal og Ukraine.

Anbefalede: