Fuld Programplan For Det Russiske Fodboldlandshold Til EURO 2020

Indholdsfortegnelse:

Fuld Programplan For Det Russiske Fodboldlandshold Til EURO 2020
Fuld Programplan For Det Russiske Fodboldlandshold Til EURO 2020

Video: Fuld Programplan For Det Russiske Fodboldlandshold Til EURO 2020

Video: Fuld Programplan For Det Russiske Fodboldlandshold Til EURO 2020
Video: Aftermovie: Danmarks største øjeblikke til EURO 2020 2024, April
Anonim

Det russiske fodboldlandshold bestod med succes kvalifikationsrunden til det europæiske fodboldmesterskab i 2020, og den 30. november under lodtrækningen anerkendte de deres rivaler i gruppen. Dette er de nationale hold i Belgien, Finland og Danmark. Derefter blev det kendt, hvornår det russiske landshold skal spille deres kampe i denne turnering.

Fuld programplan for det russiske fodboldlandshold til EURO 2020
Fuld programplan for det russiske fodboldlandshold til EURO 2020

24 hold deltager i det europæiske mesterskab i fodbold 2020. Dette er kun den anden sådan turnering i sportens historie. Tidligere deltog 16 landshold i europamesterskabet.

Det russiske landshold fik en direkte billet til denne turnering. I den kvalificerende gruppe var hendes rivaler de nationale hold i Belgien, Skotland, Cypern, Kasakhstan og San Marino. Russerne har vundet alle deres kampe med undtagelse af kampene mod Belgien. Som et resultat, russiske fodboldspillere tog 2. pladsen i gruppen, hvilket giver ret til direkte adgang til EM. Det skal bemærkes, at det russiske landshold undervejs satte sin egen rekord for antallet af sejre i træk. Nu har hun 7 sådanne kampe på sin konto.

Allerede inden kvalificeringsrundens start var det kendt, at Skt. Petersborg ville være vært for Europamesterskabet i Rusland. Byen er vært for 4 kampe, i to af dem deltager det russiske landshold. I alt afholdes EURO 2020 i 12 byer over hele Europa.

Tidsplan for kampe fra det russiske landshold ved det europæiske fodboldmesterskab 2020

1. juni 2020: Belgien mod Rusland

Det russiske landshold begynder turneringen med et spil med favoritten ikke kun i vores gruppe, men i hele turneringen - Belgiens landshold. Holdene har allerede mødt som en del af udvælgelsen på samme stadion i november 2019. Derefter gik sejren til belgierne. Og de fik det med en ødelæggende score. Men russiske fodboldspillere bør ikke være ked af det. Du skal forberede dig godt til turneringen og prøve at få mindst et point i dette møde.

2.17 juni 2020: Finland - Rusland

Finland er debutant for EM. Landets landshold har aldrig gjort det til en sådan stor turnering. Selvfølgelig er dette den største outsider i gruppe B. Derfor er det russiske landshold simpelthen forpligtet til at vinde og vinde tre point i dette møde. Derudover vil vores egne fans drive holdet fremad. Det er allerede klart, at deltagelsen til kampene, der finder sted i Skt. Petersborg, vil være på højeste niveau. Mange fodboldfans vil komme til stadionet for at støtte deres egne idoler.

3.22 juni 2020: Rusland - Danmark

Danmarks landshold er også en af værterne for det europæiske fodboldmesterskab i 2020. For at bestemme mødestedet for den ansigt til ansigt-kamp mellem de russiske landshold og Danmarks landshold blev der afholdt en ekstra uafgjort. Efter det blev det kendt, at kampen mellem disse hold vil finde sted i den danske hovedstad København på det lokale stadion. Dette vil være den afgørende kamp for fremgangen fra gruppen. Derfor skal russiske fodboldspillere indstille sig på det på en speciel måde.

I tilfælde af en vellykket exit fra gruppen kan det russiske landshold spille i 1/8 finalen i forskellige lande. Hvis holdet kommer ud fra første plads, går det til det spanske Bilbao, hvis fra det andet - til det hollandske Amsterdam. Også i 1/8 finalen i EM kommer de fire bedste hold, der tog tredjepladsen i deres grupper. I dette tilfælde vil spillestedet for det russiske landshold kun være kendt i løbet af turneringen.

Anbefalede: