Hvilke Landshold Spiller I Kvartfinalen I FIFA World Cup

Hvilke Landshold Spiller I Kvartfinalen I FIFA World Cup
Hvilke Landshold Spiller I Kvartfinalen I FIFA World Cup

Video: Hvilke Landshold Spiller I Kvartfinalen I FIFA World Cup

Video: Hvilke Landshold Spiller I Kvartfinalen I FIFA World Cup
Video: FIFA World Cup Winners II 1930 - 2018 II 2024, Kan
Anonim

Ved FIFA verdensmesterskabet i Brasilien er otte hold bestemt, hvem der skal spille kvartfinalen. Fire hold repræsenterer Europa, tre fra Sydamerika og et fra Mellemamerika.

Hvilke landshold spiller i kvartfinalen i FIFA World Cup 2014
Hvilke landshold spiller i kvartfinalen i FIFA World Cup 2014

De otte stærkeste hold i verdensmesterskabet i Brasilien omfattede de hold, der vandt i deres grupper. Tilstedeværelsen af syv hold er ikke overraskende, kun Costa Rica var i stand til sensationelt og uventet at nå et så højt stadium i turneringen.

Den første kamp i kvartfinalen finder sted den 4. juli, hvorefter to vidunderlige hold - Frankrig og Tyskland - mødes. Det er meget svært at udpege en favorit i dette par. For nogle kan franskmændene synes at være at foretrække i det omfang, at Deschamps 'hold vandt alle fire kampe ved verdensmesterskabet uden problemer. Andre eksperter kan betragte tyskerne som favoritter. Dette kan dog virke traditionelt og almindeligt. Levs anklager havde alvorlige problemer i flere spil i turneringen. For eksempel var Tyskland i kampen med Algeriet i stand til kun at vinde sejr i ekstra tid. Under alle omstændigheder er det umuligt at forudsige vinderen i dette par med sikkerhed.

I 2. kvartfinalen kommer de sydamerikanske og europæiske hold sammen - Argentina spiller med Belgien. For fem til ti år siden ville sydamerikanere have været betragtet som de ubestridte favoritter, men nu har belgierne vokset op til en meget talentfuld generation af kunstnere, hvis dygtighed ikke er ringere end argentinerne. Messis hold har vist, at de har brug for at tilføje spillet meget markant, hvis Argentina planlægger at vinde verdensmesterskabet. I nogle kampe havde argentinerne visse problemer med organiseringen af spillet. Belgierne viste kvalitetsfodbold i hele gruppespillet. Men i 1/8 etape, kun i ekstra tid, ligesom argentinerne, var europæerne i stand til at snuppe sejren. Derfor forbliver spørgsmålet om mødets favorit åbent. Man skal kun sige, at hvis Belgien vinder, vil det ikke være en sensation. Mødet finder sted den 5. juli.

Hohiaeva af verdensmesterskabet, brasilianerne spiller den 5. juli om aftenen med holdet i Colombia. Dette bliver det tredje kvartfinalespil. Kun takket være status som værtshold for verdensmesterskabet kan brasilianerne betragtes som favoritter. Men glem ikke, at colombianerne måske viser den højeste kvalitet og smukkeste fodbold blandt alle de andre hold i turneringen. I rækken af Colombia skiller Jaames Rodriguez sig ud, som allerede har scoret fem mål i verdensmesterskabet. Denne person kan kun gøre resultatet. Brasilianerne har deres egne målscorere. For eksempel Neymar med fire scorede mål. Dette par hold vækker stor offentlig interesse, for hvis Colombia vinder, vil det være muligt at tale om dette hold som den vigtigste foregiver at vinde verdensmesterskabet i fodbold.

I den sidste kvartfinalekamp mødes landsholdene i Holland og Costa Rica. Dette er det eneste par, hvor favoritten er klar (Holland). Costa Ricans har dog allerede præsenteret mange overraskelser ved mesterskabet. Det er værd at sige, at de ved en tilfældighed ikke forlader gruppen med Italien, England og Uruguay fra starten. Derfor forbliver intrigerne i kampen, som finder sted den 6. juli.

Anbefalede: