Koncept Og Typer Af Hegn

Koncept Og Typer Af Hegn
Koncept Og Typer Af Hegn

Video: Koncept Og Typer Af Hegn

Video: Koncept Og Typer Af Hegn
Video: Types Of Fence 2024, April
Anonim

Hegn er mere en kunst end en sport. I gamle tider ejede næsten alle kunsten at hegn samt ridekunsten. Og det er ikke overraskende, i disse dage var selvforsvar uundværlig. Et skarpt sværd eller et koldt sværd reddede deres ejers liv, hvis de selvfølgelig vidste, hvordan de skulle bruges. Ellers kan våbenet vende sig mod ejeren.

Koncept og typer af hegn
Koncept og typer af hegn

I dag er hegn en sport. Ganske effektiv og interessant. Faktisk er hegn kunsten at bruge nærkampsvåben. I den moderne opfattelse finder hegn sted på epees, men besiddelse af et sværd, sabel, sabel, rapier og mange andre typer kantede våben, dette kaldes også hegn.

Der er flere typer hegn: kamp, sport, naturskøn og historisk. En af de interessante fakta om hegn er, at den berømte forfatter Alexandre Dumas var den bedste ekspert i hegn. En anden interessant kendsgerning ved denne sport er, at den sammen med skak og kampsport er anerkendt som en af de mest intellektuelle sportsgrene. Det skal bemærkes, at mange af de teknikker, der anvendes i hegn, bruges i ballet. Og årsagen til dette er yndefuldheden i en persons bevægelser, mens han bærer et våben.

I sportshegn er der en regel - slaget påføres ikke med hele kroppen, men kun med hånden. Selve essensen af konkurrencen er at påføre fjenden et slagkraft og undgå ham selv. Hegn er en olympisk sport. I denne sport kan man også bemærke paralympisk hegn, det er ikke anderledes end det klassiske, bortset fra at modstanderne er i rullestole.

image
image

Det er interessant, at det udføres på spyd af gamle våben ved brug af gamle kamptaktikker. Kostumer til disse konkurrencer sys afhængigt af hvor længe de rekonstrueres.

Hovedopgaven her er underholdning. Denne type hegn kan ofte findes på teater- og biografscener.

Dette er forberedelsen af en fighter til en reel kamp.

Anbefalede: