Hvorfor Slog Den Sydkoreanske Epee-hegn På Platformen?

Hvorfor Slog Den Sydkoreanske Epee-hegn På Platformen?
Hvorfor Slog Den Sydkoreanske Epee-hegn På Platformen?

Video: Hvorfor Slog Den Sydkoreanske Epee-hegn På Platformen?

Video: Hvorfor Slog Den Sydkoreanske Epee-hegn På Platformen?
Video: S-LOG БОЛЬШЕ НЕ ИСПОРТИТ ВАШУ РАБОТУ! ИСПРАВЛЯЕМ ПРОБЛЕМУ ЦВЕТОВЫХ ПЯТЕН 2023, December
Anonim

Stor sport er ikke kun sejrens glæde, men også bitterhed ved nederlag. Nogle gange er nederlaget uretfærdigt, som atleten ikke ønsker at udholde og forsøger at bevise sin uskyld med alle tilgængelige midler.

Hvorfor slog den sydkoreanske epeehegn på platformen?
Hvorfor slog den sydkoreanske epeehegn på platformen?

Den sydkoreanske epee-hegn Sin Ah Lam nægtede at forlade banen i en halv time efter at have afsluttet sin kamp med Tysklands Britta Heidemann. Årsagen til konflikten er uretfærdig dømmekraft, fordi den koreanske kvinde blev efterladt uden medaljer.

Atleten fra Sydkorea havde meget lidt tilbage til finalen - at holde ud i de sidste par sekunder af kampen. Dommerne tællede flere gange de gensidige injektioner af de tyske og koreanske kvinder, men af en eller anden grund tændte stopuret ikke. Som et resultat var den tyske atlet i stand til at levere et afgørende slag på en ikke-registreret tid og fratog Korea en velfortjent pris.

Da Sin Ah Lam hørte om sit tab, sank hun ned på platformen i tårer. I henhold til reglerne for hegn, hvis hun forlader det, ville pigen indrømme sit nederlag. Derfor tilbragte den sydkoreanske atlet en halv time på banen, mens hendes hold indgav en appel. Protesten fra den koreanske side blev ikke accepteret - arrangørerne sagde, at den blev indgivet i strid med reglerne. Og en halv time senere blev atleten taget væk fra platformen efter at have talt med embedsmænd. Ellers ville den koreanske kvinde modtage et sort kort og blive diskvalificeret.

Den kontroversielle situation blev kommenteret af generalsekretæren for International Fencing Federation. Ifølge ham stod dommerne over for et dilemma. Det var klart, at det var fysisk umuligt at levere tre injektioner til en modstander på et sekund, og dette indikerer klart, at udstyret fungerer forkert. Kampen skal dog bedømmes efter, omend ufuldkomne, men stadig uforanderlige regler. Som et resultat traf det tekniske udvalg en beslutning ved hjælp af data fra muligvis defekte enheder. Generalsekretæren udtrykte selv sin beklagelse over situationen.

Shin Ah Lam fortsatte med at konkurrere om bronze, men tabte til sin rival fra Kina med en score på 11:15.

Anbefalede: