Hvordan Man Lærer At Hegn

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Hegn
Hvordan Man Lærer At Hegn

Video: Hvordan Man Lærer At Hegn

Video: Hvordan Man Lærer At Hegn
Video: LÆR AT TEGNE - 3 ting du SKAL vide! | Lakserytteren 2024, April
Anonim

Bliver du betaget af verdenen af dueller, musketerer og damer i korsetter? På et tidspunkt, hvor æresagen var over livet, anså hver ung mand det for nødvendigt at være i stand til at holde et sværd i sine hænder. Hvis du virkelig ønsker at komme tættere på den æra, for at opleve de samme følelser fra våben i dine hænder, skal du tage hegn.

Hvordan man lærer at hegn
Hvordan man lærer at hegn

Er det nødvendigt

Udstyr

Instruktioner

Trin 1

Find en lærer. I øjeblikket er der flere steder, der underviser i denne sport. Du kan kontakte en privat vejleder. Gebyret for en times træning spænder fra 1000 rubler, men sandsynligvis bliver du nødt til at tage sig af et træningsrum. Der er en anden udvej - kurser. Kurser er en god måde at øve på i en gruppe med begyndere som dig. Dette vil give dig incitamentet og ønsket om at slå din modstander i sparring. Forresten er sværdet ikke det eneste våben, der kan mestres. Der er også en sabel, en rapier, katanas, knive, sværd. Med sidstnævnte kan du føle dig som en middelalderlig ridder. Hvis du vil have et specifikt værktøj, så spørg om det læres at bruge det.

Trin 2

Lær reglerne. Uden at kende reglerne forstår du ikke engang, hvilken af rivalerne der vandt. Og sikkerhedsforanstaltninger vil ikke skade. På trods af udstyret skal du være forsigtig, fordi værktøjet ikke er legetøj.

Trin 3

Få det rigtige gear. For sikker træning skal udstyret være godkendt af International Fencing Federation. Udstyret inkluderer en maske (omtrentlige omkostninger fra 2000 til 9000 tusind rubler), en hegnjakke (900-9000 rubler), en hegnesko, fodtøj. Uniformen inkluderer også handsker, selve våbnet, et betræk til det og specielle bandager til kvinder og mænd. Der er også elektriske jakker og handsker. I løbet af en duel på sådant udstyr, når sværdet berører jakken, gives signalet om et slag straks fra jakken. Dette gør kampen interaktiv, og du kan se, hvem der vandt med det samme.

Trin 4

Lær teknikken til hegn. Men du vil mestre det allerede under lektionerne. Det inkluderer en kampstilling, skridt fremad og bagud og lunger samt evnen til at holde et våben. Hvordan nøjagtigt hver handling udføres afhænger af våbenet, for det, der er godt for et sværd, fungerer sandsynligvis ikke for sværd.

Anbefalede: