Typer Af Gruppeaktiviteter I Fitnessklubben

Typer Af Gruppeaktiviteter I Fitnessklubben
Typer Af Gruppeaktiviteter I Fitnessklubben

Video: Typer Af Gruppeaktiviteter I Fitnessklubben

Video: Typer Af Gruppeaktiviteter I Fitnessklubben
Video: АСМР САМЫЙ БЫСТРЫЙ СПОСОБ УСНУТЬ 2023, Marts
Anonim

Moderne fitnessklubber tilbyder en bred vifte af gruppeaktiviteter. Når alt kommer til alt har ikke alle viljestyrke nok til at træne alene i gymnastiksalen. Og klasser i en gruppe er sjove og har en fremragende effekt. Alt der er tilbage er at vælge.

Typer af gruppeaktiviteter i fitnessklubben
Typer af gruppeaktiviteter i fitnessklubben

Gruppeklasser i fitnessklubber gennemføres under vejledning af en træner. Der er flere generelle retninger: aerobe klasser, styrke, blandet format, dans, krop og sind, vand. For at vælge den rigtige lektionstype skal du først og fremmest konsultere din læge om mulige kontraindikationer, så prøv bare at deltage i forskellige lektioner og se, hvad du bedst kan lide. Noget fungerer muligvis ikke med det samme, men du skal ikke skamme dig over det, for alle startede engang. Bemærk, at mange lektioner har flere niveauer for både begyndere og avancerede. Lektionstitler kan variere fra fitnessklub til fitnessklub.

Aerobic. 1. Klassisk aerobic, undertiden også kaldet Low. Kombinationer af trin med elementer af koreografi udføres uden brug af ekstra udstyr.

2. Trin. Dette er aerobic på en trinplatform. Lektionen er meget dynamisk ved hjælp af forskellige slags trin, hver med sit eget navn. Når du arbejder med en trinplatform, er det vigtigt at overholde udførelsesteknikken: knæene skal være let bøjet hele tiden, ellers øges belastningen på knæleddet. Hvis det er første gang du deltager i trin-aerobic, skal du først besøge grundlæggende lektion, hvor de grundlæggende trin praktiseres. På avancerede niveauer (trin 2, 3) udføres bevægelser i et hurtigt tempo ved hjælp af kompleks koreografi, så en begynder kan komme til skade. Men trin er en af de mest spændende aktiviteter.

3. Cyklus. Det udføres i et klasseværelse udstyret med specielle motionscykler, hvorpå styret, sadlen og modstandsniveauet er indstillet. En session varer normalt 45 minutter, hvor kadence, modstand og kropsposition varierer. Der er flere niveauer af cyklus for forskellige grader af kondition: grundlæggende, C2, C3, interval. Hovedindikatoren er puls, der måles flere gange i løbet af lektionen.

4. Tai-bo. En meget dynamisk og udfordrende lektion, der bruges elementer fra Muay Thai. Det træner udholdenhed og koordination godt.

Styrketræning. 1. Body sculpt. Denne lektion er rettet mod den harmoniske udvikling af muskelmasse og forbrænding af overskydende fedt. Øvelser udføres for alle muskelgrupper ved hjælp af forskelligt udstyr: kropsstænger og håndvægte med let vægt, støddæmpere i gummi. Lektionen foregår i et forholdsvis hurtigt tempo uden pauser mellem øvelserne. For begyndere er det bedre at tage udstyr med den mindste vægt og nøje overvåge den udførelsesteknik, som træneren viser.

2. Overkrop og underkrop. Klasser til henholdsvis udvikling og styrkelse af musklerne i den øvre skulderbælte og underkroppen. Det samme udstyr bruges som i øvelser for alle muskelgrupper.

3. Pump. Formålet med at udarbejde alle muskelgrupper og skabe en smuk lettelse. Øvelser udføres i et langsomt tempo med meget vægt. Den korrekte teknik er især vigtig her.

4. FT - funktionel træning. Alle øvelser udføres hovedsageligt med deres egen vægt, udstyr bruges i mindre grad eller slet ikke. Dette er en af de mest effektive aktiviteter.

Kombinerede retninger. Step & Sculpt, eller interval klasse. Der er en veksling af styrkeøvelser og udførelse af kombinationer på trinnet. Pulsen forbliver høj under hele sessionen. Anbefales til dem, der hurtigt vil tabe overvægt.

Dans retninger. Dette er aerobic med elementer i forskellige dansestile: latin, orientalsk dans, stripdans, hip-hop. Det vigtigste er ikke så meget at gentage alle trin nøjagtigt, men at få aerob træning, lær at kontrollere din krop og nyd bevægelsen.

Krop og sind. Klasser har ikke kun til formål at forbedre kroppen, men også til at harmonisere den interne tilstand. Dette er yoga, Pilates, fitball. Disse lektioner anbefales til mennesker med sygdomme i rygsøjlen og leddene samt til forventede mødre.

Nøglen til succes er regelmæssighed; det er bedre at gå på undervisning i en fitnessklub mindst 3-4 gange om ugen. Et stort antal forskellige retninger vil gøre din træning varieret og sjov. Træn og vær sund!

Populær af emne.