Hvordan Man Lærer At Rulleskøjte

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Rulleskøjte
Hvordan Man Lærer At Rulleskøjte

Video: Hvordan Man Lærer At Rulleskøjte

Video: Lær at stå på rulleskøjter/løbehjul 👍🏻 2022, December
Anonim

Rulleskøjteløb er den bedste og mest overkommelige sommerunderholdning, der glæder både børn og voksne. Det vigtigste er at lære at holde balance og ikke være bange for at falde, og resten kommer med erfaring. Ruller er en fremragende fysisk træning til benmuskler og koordinationsudvikling.

Hvordan man lærer at rulleskøjte
Hvordan man lærer at rulleskøjte

Instruktioner

Trin 1

Lær den rigtige holdning - dette er grundlaget for skøjteløb, som giver dig mulighed for at opretholde balance og nemt overføre din kropsvægt fra det ene ben til det andet. For det første kan du holde fast i en support eller en partner. Den ideelle startposition er med benene let bøjede i knæene, fødderne skulderbredde fra hinanden. Flyt kroppen lidt fremad for at undgå at falde på ryggen.

Trin 2

Lær at bare gå på en rulle - dette er den bedste øvelse for begyndere. Saml din styrke og gå væk fra støtten, spred dine arme til siderne for at opretholde balance. Måske kører rullerne en kort afstand: vær ikke bange, føl denne bevægelse. Bring dit førende (for eksempel højre) ben lidt fremad. Og generelt skal du huske, at den ene fod altid er lidt foran den anden, omtrent halvdelen af ​​rullens længde, når du ruller på skøjteløb.

Trin 3

Overfør din kropsvægt gradvist til dit højre ben, løft den venstre af jorden mindst en millimeter og omarranger den hurtigt lidt foran højre. Gør det til en drejning og løft dit højre ben op fra jorden. Gentag at gå, indtil du føler dig mere selvsikker. Forbered dig på at rejse en kort afstand, når du bærer vægt.

Trin 4

Den næste øvelse er skiløb. Med disse bevægelser bliver du vant til rullerne. Under skiløb kommer hælen af ​​jorden, i samme tilfælde kommer fødderne aldrig af asfalten. Skub ikke eller øg din hastighed, bare vænne dig til at glide. Tyngdepunktet forbliver altid i midten, bare flyt dine fødder frem og tilbage.

Trin 5

Rullerejse. Kom ind i den oprindelige holdning, tag dit højre ben lidt fremad. Skift din kropsvægt skarpt på dit højre ben og skub let din venstre af, og ret den ud. Rul en kort afstand på din højre fod, flyt din venstre fremad og overfør al din vægt til den, skub af med din højre fod. Hvis du arbejder hårdt på de to første øvelser, vil du føle dig selvsikker, men du begynder stadig at svinge fra side til side i starten. Det er okay: Husk at holde din balance. Før altid kroppen lidt fremad.

Trin 6

Når du træner, skal du øge hastigheden og afstanden på det ene ben. Du kan hjælpe dig selv med armene ved at svinge dem som ved normal gang. Nu ville det være rart at lære at bremse korrekt.

Populær af emne.